SOMMEREN 2023 - BESTE PRISEN

Vi starter kampanjen for cruisene sommeren 2023.
Du kan allerede i dag sikre deg de beste lugarene i Karibia og i Middelhavet med denne rimelige kampanjen.

Spar opp til 3 000,- per lugar!

Alle måltider i buffé- og hovedrestaurantene om bord er inkludert, underholdning og mange aktiviteter for hele familien og i tillegg har du tid til å oppleve opptil 6 destinasjoner i løpet av en og samme tur.
Gå ikke glipp av våre nye skip; MSC Seascape i Karibia og MSC World Europa i Middelhavet!

 

FLYPAKKE

Vi tilbyr også våre fleksible Fly & Cruise-pakker fra Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim for cruise med avgang fra Barcelona, transfer t/r skipet og bagasje er inkludert i prisen.

 

Bestill en rimelig ferie med MSC Cruises moderne skip i sommer!


Kampanjen er gyldig til 31/1 2023.

Bestillningsvillkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.
help
phone_white Book tid hos en MSC konsulent