Vår- og påsketilbud
Bestill et rimelig cruise i Emiratene med MSC Bellissima

Bestill et rimelig cruise i Emiratene med MSC Bellissima

Helse- og sikkerhetstiltak oppdateres kontinuerlig for å tilpasse seg pandemien og kan derfor endres.

 

Nyt en vårferie på den beste måten med et MSC-cruise i april, mai eller juni. Den perfekte muligheten til å oppdage det beste av Dubai, Abu Dhabi og Qatar.

 

Gå om bord på MSC Bellissima og nyt en spektakulær rute med destinasjoner som Dubai, Abu Dhabi, Sir Bani Jas Island og Doha. Det blir et cruise fullt av heftige severdigheter og utflukter som tar deg til land der spektakulære skyskrapere strekker seg over historiske palasser og turkise hav.

 

Mens du cruiser mellom havnene, kan du slappe av i våre komfortable lugarer, oppleve internasjonal mat og skjemme deg bort med en av våre mange behandlinger i MSC Aurea Spa. Du kan til og med oppleve en av våre mange aktiviteter, inkludert et fullt utstyrt og moderne treningsstudio.

 

Les mer om innreisekrav, vaksiner og regler for utflukter for hver destinasjon HER.

Bestill en rimelig ferie neste sommer. Våre priser tåler sammenligning!

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.