ALL INCLUSIVE
KARIBIA SOMMER 2022

Kampanjeperiode: 1/3 - 28/6 2022
I Karibia kan du cruise fra Port Canaveral med MSC Divina eller fra Miami med vårt siste tilskudd til skipsflåten; MSC Seashore.

Besøk eksotiske destinasjoner i Mexico, Bahamas, Den dominikanske republikk, Jamaica og ikke minst MSC Cruises egen private paradisøy Ocean Cay MSC Marine Reserve.
Besøket på Ocean Cay vil ikke etterlate deg uberørt, et eventyrlig sted med en 360° horisont av krystallklart blått vann.

 

Bestill en rimelig ferie i sommer, våre priser tåler å sammenlignes!

Les mer om Easy-drikkepakken.


Du kan bestille trygt takket være vår bransjeledende helse- og sikkerhetsprotokoll
Hvis du vil eller trenger å ombestille cruiset ditt, kan du gjøre det med våre fleksible bestillingsbetingelser opptil 15 dager før avreise, og opptil 21 dager før avreise hvis du også har bestilte flyreiser via MSC Cruises. Les mer om innreisekrav, vaksiner og regler for utflukter for hver destinasjon HER.

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.