SOMMEREN 2023 – NÅ ÅPENT FOR SALG
BOOK I DAG!

Oppfyll dine reisedrømmer og nyte sommeren som aldri før om bord på et av våre cruiseskip.

Sommeren 2023 kan du:

  • Opplever kulturen og deilig mat fra det østlige og vestlige Middelhavet. Vi tilbyr et stort utvalg av destinasjoner og ruter med cruise som varer opptil 11 netter.
  • Beundre Nord-Europas storslagne landskap og mystikk. Du kan blant annet bli med vårt nye flaggskip MSC Euribia til norske fjorder.
  • Velge mellom mange MSC skip og destinasjoner i Nord-Amerika og Karibia. Vi tilbyr cruise fra New York, korte cruise fra Orlando, 7-14 netters cruise fra Miami. Alle cruise til Karibia besøker vår private paradisøy Ocean Cay MSC Marine Reserve.

 

Bestill nå og få:

  • Rimelige cruise, våre bekvemmelige lugarer, smakene av vårt internasjonale kjøkken, underholdning i verdensklasse, et prisbelønt familietilbud, bassenger og badeland som hele familien kan nyte, MSC Aurea Spa og toppmoderne treningsstudioer.
  • Vi tilbyr også MSC Covid Protection Plan som gir deg sikkerhet før, under og etter cruiset.

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.