Lengre seilinger fra og til Nord-Europa
Opptil 40% rabatt

Kampanjeperiode: Til siste avreisedato
Lengre seilinger er en populær og litt annen form for cruiseopplevelse, der vi tilbyr spennende ruter.

 

Vi har opptil 40% rabatt på lengre seilinger fra og til Nord-Europa i sommersesong 2021.

 

Din helse og sikkerhet er vår største prioritet. Denne sommeren kommer vi til å implementere vårt forbedrede og omfattende Helse- & Sikkerhetsprotokoll for å sikkerhetsstille at du kan fortsette å nyte din ferie og havet i total trygghet*. Før din seiling kan du også legge til vår COVID Protection Plan** (CPP) for kun €25 per passasjer per seiling slik at du kan nyte din ferie i ro og fred. Forsikringen dekker spedbarn mellom 0-1 år uten ekstra kostnad.

 

Opplev våre spennende lengre seilinger under og bestill ditt drømmecruise i dag!

 

*For å garantere den beste mulige helse- og sikkerhetstsstandard om bord, kommer gjester som vil gå i land kun  ha mulighet til det gjennom å delta i en av MSC Cruises arrangerte utflukter. For å sikkerhetsstille en sikker og hyggelig seiling tilpasser MSC Cruises sine bestillingsvilkår. Omfattende helse- og sikkerhetsrutiner har blitt gjennomført for å gi en ny og enda tryggere om bord opplevelse.

**For å sikkerhetsstille at du kan se frem imot din neste ferie krever MSC Cruises at alle gjester skal ha en forsikring som dekker alle COVID-19-relaterte hendelser, inkludert avbestilling, hjemtransport og sykehuskostnader. Du kan velge vår Covid Protection Plan eller kontakte et valgfritt forsikringsselskap

 

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.