Generasjonscruise 2021

Booke minst 10 personer og få 10 000,- i rabatt!
MSC Cruises kan stolt presentere den populære familie- og vennerabatten. For mange er det sannsynligvis en god tid siden hele familien samlet seg, når tiden kommer for å gjenforenes har vi det perfekte tilbudet. Ska hele familien dra på cruise eller er dere et stort selskap på minst 10 personer, da kan vi tilby hele 10.000,- i rabatt!

Kampanjen gjelder cruise sommeren 2021 i Middelhavet, Karibia og Nord-Europa.mSommeren 2021 er hele Seaside-klassen i samme område! Helt nye MSC Seashore, MSC Seaside, MSC Seaview og til og med MSC Grandiosa vil cruise til perlene i det populære vestlige Middelhavet. I Karibia tar MSC Meraviglia og MSC Divina deg til vår egen Bahamske paradisøy, Ocean Cay, eller hva med å utforske Nord-Europas magiske landskap med splitter nye MSC Virtuosa? MSC Poesia, MSC Preziosa og MSC Splendida besøker de norske fjordene, Nordkapp, de baltiske hovedstedene, De britiske øyer, Island eller den pompøse St. Petersburg.

Dette tilbud kan ikke bookes på hjemmesiden så kontakte din reisebyrå eller MSC Cruises Contact Center, ring våre cruise-eksperter på 08-503 377 70 för bestilling. Uppgi kod BIGFAMILY.

 Gjelder til og med 31/8 2020.
 

Bestillingsvilkår

Gyldig for individuelle bestillinger senest 31/8 2020 på 7-netters cruise eller lengre med avreise sommeren 2021 i Karibia, Middelhavet eller Nord-Europa. Denne rabatten kan ikke kombineres med andre kampanjer, kampanjetilbud, Super Family Cabins eller Voyagers Selection. Gjelder kun på priskode EARLY BOOKING og BEST PRICE. Lugarene må bestilles i samme bookingnummer eller ha tilknyttede bookingnummer. Tilbudet kan kun fås ved å bestille via Contact Center. Hvis avbestillingen gjøres slik at antall passasjerer er mindre enn 10, forbeholder MSC Cruises seg retten til å kansellere rabatten i bestillingen.

 

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.