help
phone_white Book tid hos en MSC konsulent

All inclusive sommer

Bestill sommerens cruise 2024 med drikkepakken Easy Plus inkludert i prisen.

Opplev drømmedestinasjonene dine på et prisgunstig all inclusive-cruise med MSC Cruises i sommer, og nyt cruiset med drikkepakken Easy Plus inkludert i prisen. I tillegg til dette har vi satt ned den generelle prisen på cruise i denne kampanjen.

Oppdag Middelhavets kultur og varme, Nord-Europas natur og utrolige vidder og Karibias krystallklare og billedskjønne destinasjoner.

Den inkluderte Easy Plus-drikkepakken tar opplevelsen om bord på dette sommercruiset til et nytt nivå, med et større og mer variert utvalg av drikkevarer, inkludert alle ølsorter, mange cocktails og viner på glass, og du kan dessuten bruke drikkepakken i spesialrestaurantene om bord. Les mer om Easy Plus-pakken her.

Bestill sommerferien innen 2/4 2024 for å benytte deg av dette cruisetilbudet.

Bestillingsvilkår

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften er en obligatorisk del av totalprisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.