MIDDELHAVET

Spar 1 020,- /p.p* på drikkepakken Easy
Kampanjeperiode: 16/3 – 30/6 2021

En Middelhavsseiling med MSC Cruises er alltid noe ekstra, mengder av fantastiske destinasjoner og kulturelle skatter som oppleves, velg den siden som passer deg best.

 

I Vestlige Middelhavet seiler våre største og mest moderne skip som MSC Grandiosa, MSC Seaside og MSC Seashore.

 

I Østlige Middelhavet kan du seile med våre mindre skip og utforske storslagne destinasjoner som Hellas, Balkans perler og Sør-Italias pittoreske byer.

 

* Priseksempel refererer til et cruise på 7 netter

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.