Forsikring

ea_logo

Les dokumentene nedenfor for å finne ut alle detaljer om ferieforsikringen din.

Dokumenter og informasjon om ferieforsikring

MSC Cruises har i samarbeid med Europ Assistance utviklet et sett med forsikringsprodukter som er skreddersydd for egne gjester for å sikre maksimal beskyttelse av pakkereisen.
Nedenfor kan du lese mer om forsikringsdekningen:

 

MSC CANCELLATION
Denne forsikringspolisen dekker de finansielle tap du måtte ha i forbindelse med avbestilling av den forsikrede reisen.

Fullstendig informasjon finner du her.

 

MSC PLUSS
Denne forsikringspolisen dekker det finansielle tapet du måtte ha som følge av dekning av egenandel, forkorting av den forsikrede reisen, medisinsk assistanse, forsinket reise, bagasje og assistanse. Viktig informasjon: Vær oppmerksom på at assistansespørsmål vil bli behandlet på engelsk.

Fullstendig informasjon finner du her.

 

MSC TOTAL
Denne forsikringspolisen dekker finansielle tap du måtte ha som følge av dekning av egenandel, forkortelse av den reisen som dekkes, medisinsk assistanse, forsinket reise, bagasje, hjemsendelse, personlig erstatningsansvar, rettshjelp, erstatningsreise og tapte reisedager, for sen ankomst til avreise, assistanse, sport, medisinsk forsømmelse, sykdom (utenom EU og EØS) og ulykker. Viktig informasjon: Vær oppmerksom på at assistansespørsmål vil bli behandlet på engelsk.

Fullstendig informasjon finner du her.

 

Vi minner våre gjester om at mangel på tilstrekkelig ferieforsikring kan føre til ekstra kostnader for kunden i tilfelle avbestilling, tap og/eller skade på bagasje, lege- og sykehuskostnader, hjemtransport osv.