sustainable shore excursions: protectours

Live it, Love it, Save it

Hva er "MSC Protectours"?

Vi er opptatt av at vi skal etterlate en vakker planet til fremtidige generasjoner. PROTECTOURS hjelper oss å nå det målet fordi de sørger for å verne og bevare miljøet. Alle turer involverer minst 70 % av aktiviteter uten miljøpåvirkning – for eksempel fotturer, sykling og kajakkpadling – mens andre utflukter bidrar direkte til miljøet, for eksempel ved at man planter trær eller rydder strender. Dermed kan du få nærkontakt med naturen samtidig som du gjør en innsats for å holde den vakker, og bidrar til å sikre oss alle en grønnere fremtid!

Hva er "MSC Protectours"?

Protectours | MSC Excursions

En verden av spennende opplevelser

Med PROTECTOURS kan du få del i uforglemmelige opplevelser i nærkontakt med naturen og lokalsamfunnene i mange forskjellige miljøer over hele kloden. Lokale guider som er eksperter på dyrelivet eller tradisjonene på stedet, vil ta deg med for å snorkle rundt en korallplantasje eller på en fjordsafari om bord på en hybrid-elektrisk katamaran og mye mer.

En verden av spennende opplevelser

MSC Protectours | MSC Cruises

MSC Cruises og miljøet

Havet har alltid ligget MSC Cruises’ hjerte nær, og vi føler et dypt ansvar for å bevare det. Mer enn noe annet er vi opptatt av å ta vare på miljøene vi opererer i, passasjerene som reiser med oss, menneskene som jobber for oss, og stedene og lokalsamfunnene vi besøker. Miljøengasjementet gjenspeiler seg også i utfluktene vi arrangerer i land. PROTECTOURS er ikke bare en måte å tilby gjestene en utvalg miljøvennlige utflukter på, men bidrar også til å få partnerne våre i land til å organisere turer som handler stadig mer om å bidra til et bærekraftig miljø. 

Et eksempel er at vi ikke bruker noen engangsartikler på disse turene.

MSC Cruises og miljøet

Protectours|MSC Excursions


HVOR Å FINNE msc protectours

Porter tilgjengelig: