help
phone_white Book tid hos en MSC konsulent

DE BESTE SOMMERCRUISENE TIL MYKONOS, SANTORINI OG VIDERE


En dukkert i det blå med fire mytiske reiser i det østlige Middelhavet

I sommer kan du flykte fra hverdagslivet å seile på mytenes bølger med fire imponerende cruise i det østlige Middelhavet. Langs de gamle episke seilernes ruter kan du beundre underverkene på de greske øyene Mykonos og Santorini sammen med Italia, Kroatia, Tyrkia, Kypros, og Malta med 7-netters ruter rundt det majestetiske Middelhavet. Unn deg den luksuriøse gjestfriheten på MSC Armonia, MSC Divina, MSC Musica eller MSC Sinfonia og seil inn i en verden av solfylte strender og antikke byer.

Cruise til Mykonos

Alle de fire cruisene lar gjestene tilbringe en hel dag og natt fortøyd på den fortryllende øya Mykonos. Med dusinvis av vakre strender og festpalasser sammen med en utrolig kulturarv, tilbyr denne øya endeløse eventyr, moro og avslapning.

 

Mykonos har et utrolig utvalg av utflukter å tilby, fra den livlige gamlebyen i Hora til den sjarmerende landsbyen Ano Mera. Fest hele natten eller avslør fortidens mysterier og beundre antikke ruiner på den nærliggende øya Delos.

 

Cruise til Mykonos

Mykonos Summer 2023 Cruises

Cruise til Santorini

Dra deretter over det krystallklare havet til den like idylliske øya Santorini. Med et enda lenger opphold her er det god tid til å glede seg over det ekstraordinære vulkanske landskap, klippeomfavnende kubiske hus og kirker med blå kupler.

 

Her finner du eldgamle arkeologiske steder som den minoiske bosetningen Akrotiri, bading i varme kilder ved Palea Kameni og fantastiske vingårder, og det er nok av fortryllende severdigheter å se. Ta en tenderbåt fra skipet til øyas vakreste landsby Oia for å utforske butikkene og kafeene og nyte den utsøkte utsikten.

 

Cruise til Santorini

Santorini Summer cruises

Four journeys with much more to discover beyond Mykonos and Santorini

There's much more than Santorini and Mykonos. With the same MSC Cruise you will discover some of the best destinations of Italy, Croatia, Montenegro, Turkey or Israel.

Bestill ditt cruise nå

Bestillingsvilkår

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Hotel Serviceavgift om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.