Karibien og Antillene

En drøm for enhver turist
Den mystiske meksikanske Costa Maya
En verden laget av kolonibyer, rum og piratviker

Finn cruise i Caribbean og Antillene

CRUISE TIL KARIBIA OG DET SØRLIGE KARIBIA

Din drømmedestinasjon

Karibia er utvilsomt et av verdens vakreste og mest spennende reisemål – en drøm for alle som vil koble av i praktfulle omgivelser med lange, hvite sandstrender, palmetrær, eksotisk frukt, korallrev med fargesprakende tropiske fisker og turkisblått hav.

På et cruise i Karibia kan du ikke unngå å bli fascinert av øyrikets utrolige skjønnhet – fra  Barbados til Jamaica, fra St. Lucia til  Bahamas, fra Guadeloupe til Trinidad and Tobago.

Drøm deg bort til lyden av bølgeskvulp og få med deg en dose shopping og uteliv i trendy Miami eller spennende Costa Maya i Mexico.

Alt dette kan du oppleve i en atmosfære der tiden ser ut til å ha stanset for lenge siden, midt blant småbyer, romplantasjer og piratbukter fra kolonitiden.


Unn deg et cruise med MSC i Karibia, der du kan nyte en fantastisk ferie omgitt av vakre tropeøyer, hvite sandstrender og turkisblått hav.

CRUISE TIL OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Articles[0].Title

Nature made it Beautiful, we made it Unique

Oppdag vårt nye og eksklusive reisemål på Bahamas: Ocean Cay MSC Marine Reserve.
Her kan du få en helt spesiell opplevelse på en autentisk karibisk øy i pakt med naturen, og nyte den varme, bahamanske atmosfæren i et område hvor miljøet står i fokus. 
På Ocean Cay kan du nyte avslappende massasje i en cabana med vakker havutsikt og utforske øya på en av våre spennende utflukter.

CARIBBEAN AND ANTILLES CRUISE PORTS