Puerto del Rosario

Puerto del Rosario Cruise

Utforsking av hovedstaden på Fuerteventura

Så snart du har gått i land fra ditt MSC cruiseskip i Puerto del Rosario, hovedstaden på Fuerteventura, vil du innse at du allerede har alt du trenger for å nyte en ferie på Fuerteventura
Rett sør for byen ligger Playa Blanca (hvit strand), den mest kjente og den lengste stranden på øya, kjent for bølger og utmerkede forhold for surfing, windsurfing og soling. Puerto Escondido og El Pertito, to fantastisk vakre strender ligger litt lengre unna.

Et MSC-cruise til Kanariøyene og Marokko er også en unik mulighet til å besøke Parque Escultorico (Skulpturpark) i Puerto del Rosario, med rundt femti statuer midt i byen, samt den gamle havnen med en konsentrasjon av tradisjonelle bygninger.

I kort avstand fra havnen i Corralejo, ligger fantastiske strender med hvite sanddyner som cruisegjestene kan nyte. I grottene Ajuy, har havet hugget ut kysten og skapt spennende formasjoner. Det er imidlertid ikke like enkelt å ta seg dit. Ajuy i seg selv er en grønn oase midt i et øde, nesten månelignende landskap.

Før du ankommer, ta en stoppepause for å beundre strendene i Cofete og Pared, samt klippene i Cotillo, hvor passatvinden feier inn over kysten. I Ajuy, følger du den utgravde stien blant klippene som tar deg tilbake i tiden ved at du kan observere seks ulike, klart forskjellige fossile formasjoner.

Endestoppet er La Cueva, en grotte 40 meter over havet. Litt lengre ned, kan du se Puertito de la Peña, som har ly fra den vindfulle kysten Barlovento. Gå ikke glipp av et besøk i høyden, og dra på en ekskursjon til Betancuria. Her står kirken Santa Maria de Betancuria, som daterer tilbake til 1404. Gå opp til Mirador Morro Velosa (610 m) for å nyte en fantastisk utsikt over hele øya.

Cruises from / to Puerto del Rosario in 2023

Excursions & Activities Puerto del Rosario