Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria Cruise

Mellom sand og bartrær

Gran Canaria byr på et mangfold av opplevelser for de som besøker Kanariøyene og Marokko på et MSC-cruise. Her finnes små byer som plutselig oppstår og så forsvinner igjen. For eksempel Tejeda oppe i fjellene på Gran Canaria, som periodevis svelges i et hav av skyer.
Når skyene letter, avdekker de den unike og imponerende fjellformasjonen Roque Nublo, det spesielle, øde fjellandskapet og videre en uendelig stor barskog. Når du er på Gran Canaria under ditt MSC-cruise, vil du også oppleve sjeldne miniatyrørkener langs kysten, med sanddyner foran havet i Maspalomas, en feriedestinasjon for strand og surfing.

For å oppleve øyas tusenårshistorie, bør du dra på en ekskursjon til den nordlige delen av Gran Canaria, til museet Cueva Pintada, forhistoriens sixtinske kapell. Det er antatt å være en kalender, slik det er dekorert med geometriske design. På dette arkeologiske funnstedet, vil du også kunne observere noen av urbefolkningens boliger og hverdagsredskaper som de brukte.

Selv i sentrum av Las Palmas de Gran Canaria, vil du finne grunner til å trykke på pauseknappen så snart du går i land fra ditt title="">cruiseskip. For eksempel kan du glede deg til den livlige, flere kilometer lange stranden Las Canteras, med steinrevet la Barra, som beskytter kysten fra bølgene. Strandpromenaden, paseo de Las Canteras, er fylt med små butikker, restauranter og barer langs det vakre bakteppet som stranden og havet gir.

Den nyere historien i denne byen kan oppleves på en spasertur gjennom sentrum og gamlebyen. I gatene i gamlebyen Vegueta, kan man fornemme historien fra alle bydelens fem århundrer. Alle mulige sjøfarere, fra Columbus og fremover, har ruslet rundt på disse brosteinsbelagte gatene. Som et alternativ, kan du reise sørover for en spasertur inne i krateret Caldera de Bandama, like ved vingården Tafira, som du også kan besøke.

Cruises from / to Las Palmas in 2023

Excursions & Activities Las Palmas