MSC Yacht Club

En eksklusiv oase

En oase av eleganse

Oppdag et skip i skipet. Et sted der du kan nyte eksklusivitet og privatliv i en verden av valgmuligheter. Der du kan hengi deg til luksusen av en privat yacht, samtidig som du kan glede deg over tilgangen til de utallige rekreasjons- og underholdningsmulighetene som resten av skipet tilbyr. 

Velkommen til MSC Yacht Club, en cruiseopplevelse uten sidestykke.

Du kan oppleve luksusen av MSC Yacht Club på:
MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Meraviglia, MSC Seaside og MSC Seaview.

Private lokaler

Private lokaler for total ro

Private lokaler for total ro

Luksuriøs innkvartering og eksklusive tjenester er bare begynnelsen. MSC Yacht Club tilbyr også fantastiske private fasiliteter. 

Som elegante Top Sail Lounge, en panoramasalong med spektakulær utsikt, en egen restaurant og One Pool Deck, med privat svømmebasseng, boblebad, soldekk og bar.

Butler og concierge

Førsteklasses servicestandard

Tre inn i en verden av døgnåpen service. En verden der hvert behov tilfredsstilles raskt, takket være concierge-resepsjonensom er åpen dag og natt, og den døgnåpne butlertjenesten..

Våre butlere er engasjerte i å hjelpe deg på alle mulige måter.

Førsteklasses servicestandard

Gourmetbespisning

Utsøkt mat tatt til nye høyder

Utsøkt mat tatt til nye høyder

Forbered ganen på en utsøkt gastronomisk reise.

MSC Cruises er kjent for kvaliteten på bespisningen, og MSC Yacht Club tilbyr kresne gjester crème de la crèmemed en egen restaurant i hvert skip.

I Le Palmeraie på MSC Preziosa, Le Muse på MSC Divina, L’Étoile på MSC Fantasia og L’Olivo på MSC Splendida, serveres deilige, førsteklasses sofistikerte menyer som spenner fra sunn mat til de større utskeielser. MSC Yacht Club-gjester er sikret superior bespisning for å tilfredsstille enhver, også de mest kresne, og det er åpen bordsetning slik at du har frie spisetider.
Gourmetmaten serveres naturligvis med gratis drikke i alle MSC Yacht Club sine lokaler.

MSC Aurea Spa

En oase av velvære og avslapping}

En oase av velvære og avslapping

Tre inn i en verden av velvære og avslapping like i nærheten av suiten din. 

MSC Aurea Spa er en fredfylt oase der du kan skjemme deg bort med et bredt utvalg revitaliserende helse- og skjønnhetsbehandlinger, inkludert aromaterapi og balinesisk massasje. 

Som gjest i MSC Yacht Club, kan du dra nytte av en privat heis som tar deg direkte og diskré inn i spaet, der du vil finne et eksklusivt MSC Yacht Club massasje- og behandlingsrom.

Shopping

Eksklusiv shopping og ekstraordinære utflukter

Nyt de spesielle MSC Yacht Club-tjenestene når som helst, hvor som helst. 

For eksempel kan du bestille privat shopping utenfor åpningstidene i butikkeneom bord, med følge av butleren din. 

Eller nyt en visning av eksklusive smykker, komfortabelt i din egen suite.

Eksklusiv shopping og ekstraordinære utflukter

Utflukter

Våre skreddersydde utflukter på land

Våre skreddersydde utflukter på land

MSC Yacht Clubs dedikasjon til service strekker seg fra flaggskipene våre til hver anløpshavn, og gjør det mulig å utforske verden utenfor skipene i samme stil, privatliv og komfort.

Løsningen vår er helt unik. Som MSC Yacht Club-medlem kan du ikke bare velge blant de anerkjente MSC-utfluktene og guidede turene, men også sette sammen dine egne skreddersydde utflukter.Slik kan du dra nytte av personlige råd fra butlerne våre og concierge-personalet, for å sikre at opplevelsene dine i hver eneste anløpshavn lever opp til alle forventningene dine.

MSC Yacht Club lugarer

Komfort uten sidestykke

Komfort uten sidestykke

Slapp av på sengetøy av egyptisk bomull og nyt den usammenlignbare komforten av madrassen med minneskum, og eget valg av puter fra et bredt utvalg. Skjem deg bort med den døgnåpne butlertjenesten og dra nytte av den inkluderte minibaren.

Nyt underholdningen på widescreen-TV, og beundre den enestående utsikten fra panoramavinduet eller balkongen..

Hver MSC Yacht Club-lugar, skapt av de kjente arkitektene fra De Jorio Design International, er en triumf i italiensk stil, og tilbyr kompromissløs luksus med et vell av eksklusive funksjoner.