INFORMASJON OM SKIPET


MSC Grandiosa tilbyr enda mer offentlig plass enn sine søsterskip, sammen med en serie spennende innovasjoner. Cirque du soleil at Sea har skapt 2 helt nye show eksklusivt for MSC Grandiosa, som du kan nyte i en høyteknologisk salong mens du nyter en fantastisk kulinarisk opplevelse. Og hvis du velger Aurea-opplevelsen, vil du sette pris på gleden av fleksibel spisestue og ubegrenset drikke i en dedikert restaurant.

Galleria


Denne sentrale promenaden er fylt med butikker, restauranter og rolige steder for å handle, spise og slappe av...samt for å sosialisere. På kvelden er det live musikk, fester og underholdning.

Atmosphere pool


Med omtrent 10 kvadratmeter av offentlig område per gjest er bassengkant-området på MSC Grandiosa en av de største som finnes til sjøs.


Vakkert lys, en gigantisk skjerm og atmosfærisk design gjør at hovedbassenget er enda mer forlokkende i mørket.

MSC YACHT CLUB


Oppdag et skip i et skip. Et sted hvor du kan nyte eksklusivitet og privatliv i en verden av valg. Her kan du nyte luksusen til en privat klubb, mens du nyter tilgangen til de utallige rekreasjons- og underholdningsmulighetene som resten av skipet gir.

Velkommen til MSC Yacht Club, en cruise opplevelse som ingen andre.

MSC Aurea Spa


The MSC Aurea Spa på MSC Bellissima er et luksuriøst balinesisk spa som tilbyr signatur avslappende behandlinger for å revitalisere kropp og sjel. MSC Aurea Spa med dets termiske områder, skjønnhetssalong og neglbutikk vil få deg til å føle deg bortskjemt fra topp til tå.

MSC Gym by Technogym®


MSC Bellissima treningssenter er utstyrt med det ypperste Technogym cardio og styrketreningsutstyr, samt tilbyr det et bredt utvalg av innovative fitnessklasser og treningsprogrammer.