Våre gjester

Våre gjester

Hver og en er unik

Vi bærer mange tusen gjester på livsforvandlende reiser hvert år - par, enslige, enslig forsørger og utvidede familier, grupper av venner og topp-utøvere belønnet med selskapets incentiver - hver svært forskjellig, men alle dele noe spesielt.Bare tanken på et MSC-cruise, mer enn noen annen ferie, setter fart på drømmene. Det er mystikken og romantikken ved havet. Den konstant skiftende horisonten. Gourmetmat og luksus livet om bord. Anløpshavner ved verdens mest attraktive destinasjoner. Hos MSC Cruises er vi dedikert til å gjøre din drøm til virkelighet, og vi vet at alles drømmer er forskjellige og unike. Det er derfor vi skreddersyr hver detalj og hvert valg i ditt cruise, slik at du kan gjøre hvert øyeblikk unikt og minneverdig.
Hver og en er unik

Par

Bare for dere to

Bare for dere to

Nyt en fantastisk solnedgang som tar pusten fra dere. Oppdag sensasjonelle gourmet-retter i de glamorøse spesialrestaurantene. Utforske områder av trollbindende skjønnhet på våre spesielle "Romantisk utflukter". Ligg side om side og nyt en himmelsk Balinesisk massasje. Det finnes en rekke valg med spesialpakker for par, par på bryllupsreise, spa- og velværebehandlinger, deilig drikke og fantastisk middagsbespisning.

Seniorer

Belønn deg selv med en reise inn i den ekstraordinære, nyt hvert minutt

Belønn deg selv med en reise inn i den ekstraordinære, nyt hvert minutt

Nyt utsikten fra bassenget. Kjenn solen varme kroppen. Tren i treningsrommet, eller skjem deg bort med en fantastisk massasje. Gå på vinsmaking i godt selskap. Tramp takten til et stort utvalg levende musikk og show i verdensklasse, i teateret som er av Broadway-størrelse. Nyt Middelhavets levevis. Hjulpet av spesielle seniorpakker designet for å gi deg hva de fleste appellerer til deg, til virkelig tiltalende priser.

Aleneforeldre med barn

Det perfekte valget for aleneforelderfamilier

Det perfekte valget for aleneforelderfamilier

Dere vil nyte underholdning og fritid i den flotte lugaren, som har fantastiske fasiliteter og utsikt. Late stunder ved bassenget. Aktive stunder med lek og sport, spill og futuristiske utfordringer i en virtuell verden. Våre All In One pakler har blitt laget spesielt for aleneforelderfamilier å lage en uforglemmelig reise.

Grupper

Grupper

Grupper

Det finnes ingen bedre måte å feire vennskap enn med en MSC Cruise. Tilbringe uforglemmelige dager sammen som en gruppe. Fra high-tech idrettsanlegg og eksotiske MSC Aurea Spa til det ekstraordinære natteliv, vil du aldri finne så mye moro på ett sted! Og selvfølgelig er det mange muligheter for intime romantikk. I tillegg, tilbyr MSC skreddersydde løsninger som gir gruppen din akkurat det du er ute etter.

Insentiver

MSC Cruises betyr også forretninger

Vi forstår virkelig hvordan møter, insentiver, utstillinger og konferanser, produktlanseringer og til og med kurs organisert om bord på våre ultramoderne luksusskip har enorm makt til å markedsføre din bedrift eller organisasjon, vise frem din merkevare og øke interessentenes lojalitet. Vi tilbyr førsteklasses fasiliteter og spesielle konsulenter, for å gi deg en totalløsning som inkluderer ypperlige sportsaktiviteter, fritidsaktiviteter, underholdning og gourmetmat. Alt dette understøttes av god planlegging og fantastisk service. Slik at du kan være sikker på at du når dine mål.
MSC Cruises betyr også forretninger