MSC VOYAGES SELECTION 5+15% RABATT

Takket være våre Voyages Selection-avganger som utelukkende er ment for medlemmer av MSC Voyager Club, kan vi by deg på følgende tilbud:

  • Generøse rabatter på opp til 15 % utover den vanlige 5 %-rabatten.
  • €/US$ 50 onboard credit å bruke ombord for alle Silver, Gold og Diamondcard-medlemmer (per voksen over 18 år).

Oppdag alle de spennende Voyages Selection-avgangene og bestill ditt neste cruise i dag – en utmerket anledning til å spare penger på drømmeferien!

MSC Voyages Selection rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampanjer, med unntak av MSC Voyagers Club Discount.

Logg inn for å oppdage dine favoritt MSC Voyages Selection avganger:

 

Vilkår og betingelser

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.