Status Match | MSC Cruises

STATUS MATCH-PROGRAM

Lojalitetsnivået ditt matches. Fordelene dine opprettholdes.

Er du lojalitetsmedlem hos et annet cruiserederi, hotell eller turoperatør? I så fall er det på tide å oppdage vårt MSC Cruises Status Match-program! Dette gjør det enkelt å ta med seg opptjente fordeler fra et annet lojalitetsprogram og umiddelbart nyte godt av tilsvarende (eller enda bedre) fordeler på fremtidige MSC Cruises-seilinger.

Det er gratis og enkelt å melde seg på. Det er bare å sende inn en forespørsel om statustilpasning ved å fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg så snart du er godkjent og tilpasset ditt nye lojalitetsnivå i MSC Voyagers Club. Når du er godkjent vil du umiddelbart kvalifisere for 5 % rabatt på fremtidige MSC Cruises-avganger, og du vil også få rabatter om bord på bilder, Wi-Fi- og spatjenester, gratis gaver og andre verdifulle besparelser. Når du reiser med MSC Cruises får du umiddelbart alle fordelene du er vant til og mer til.

 

MSC Status Match Betingelser

status match plus

40589_02_852x483promo_status_match plus_sitecore

Å bli med i vårt Status Match-program har aldri vært mer praktisk! Bestill et cruise med oss innen 30. november og meld deg på MSC Status Match Plus: da vil vi gi deg en utrolig medlemsnivåoppgradering og  tilgang til mange ekstra eksklusive fordeler umiddelbart!

Hvis du er et Classic*-medlem hos et annet lojalitetsprogram, oppgraderer vi deg til Silver-medlem i MSC Voyagers Club, og vi oppgraderer deg til Gold-medlemsnivået hvis du allerede er Silver-medlem hos et annet selskap.

Du vil dermed ha muligheten til å nyte alle privilegier knyttet til den nye medlemsstatusen under ditt første cruise som MSC Voyagers Club-medlem.

 

 

Denne kampanjen er begrenset til Classic og Silver. Gold- og Diamond-medlemskap er ekskludert.
Status Match-forespørselen må godkjennes før bestillingen bekreftes.
Poeng og oppgradering blir påført før avgang.
Denne kampanjen kan ikke kombineres med Summer Members-kampanjen.
Gyldig på utvalgte avganger fra september 2023 og frem til neste 6 måneder.

 

Personlig informasjon

Adresseinformasjon

loader

Nåværende informasjon om lojalitetskort

*Legg ved en skannet kopi eller et skjermbilde av ditt nåværende eksterne lojalitetskort.
 
Aksepterte filformater er doc, docx og pdf. Maksimal filstørrelse er 4 MB. Du må oppgi en unik e-postadresse, og når søknaden er bekreftet vil du motta et varsel til den oppgitte e-postadressen med et MSC Voyagers Club-kortnummer.
 
Hvis du allerede er medlem av MSC Voyagers Club, oppgir du ditt fulle navn slik du gjorde under registreringsprosessen for MSC Voyagers Club.