Status Match | MSC Cruises

STATUS MATCH-PROGRAM

Lojalitetsnivået ditt matches. Fordelene dine opprettholdes.

Er du lojalitetsmedlem hos et annet cruiserederi, hotell eller turoperatør? I så fall er det på tide å oppdage vårt MSC Cruises Status Match-program! Dette gjør det enkelt å ta med seg opptjente fordeler fra et annet lojalitetsprogram og umiddelbart nyte godt av tilsvarende (eller enda bedre) fordeler på fremtidige MSC Cruises-seilinger.

Det er gratis og enkelt å melde seg på. Det er bare å sende inn en forespørsel om statustilpasning ved å fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg så snart du er godkjent og tilpasset ditt nye lojalitetsnivå i MSC Voyagers Club. Når du er godkjent vil du umiddelbart kvalifisere for 5 % rabatt på fremtidige MSC Cruises-avganger, og du vil også få rabatter om bord på bilder, Wi-Fi- og spatjenester, gratis gaver og andre verdifulle besparelser. Når du reiser med MSC Cruises får du umiddelbart alle fordelene du er vant til og mer til.

 

MSC Status Match Betingelser

Personlig informasjon

Adresseinformasjon

loader

Nåværende informasjon om lojalitetskort

*Legg ved en skannet kopi eller et skjermbilde av ditt nåværende eksterne lojalitetskort.
 
Aksepterte filformater er doc, docx og pdf. Maksimal filstørrelse er 4 MB. Du må oppgi en unik e-postadresse, og når søknaden er bekreftet vil du motta et varsel til den oppgitte e-postadressen med et MSC Voyagers Club-kortnummer.
 
Hvis du allerede er medlem av MSC Voyagers Club, oppgir du ditt fulle navn slik du gjorde under registreringsprosessen for MSC Voyagers Club.