Vintercruise 2024/2025

Bestill vintercruise til en gunstig pris & spar opptil 20%!

La kulde og snø ligge igjen hjemme neste vinter, bli med på et MSC-cruise og fyll på D-vitaminnivået.

I vinter har vi et omfattende vintercruiseprogram med cruise i Karibia og Antillene, Kanariøyene, Emiratene, Middelhavet, Nord-Amerika og Nord-Europa.

Besøk vår private paradisøy Ocean Cay under cruiseoppholdet i Karibia, dra på øyhopping mellom idylliske øyer på Antillene eller bestill en rimelig fly- og cruisepakke til Kanariøyene som inkluderer direktefly tur-retur, transfer og et 7-netters cruise - les mer HER.

 

På vintercruise i Middelhavet reiser barn gratis*!

 

Bestill vinterferien i dag og spar opptil 20 %.

Bestillingsvilkår

*Barn som reiser som 3. og 4. person i en lugar, betaler kun skatter og avgifter og drikkepakke, hvis dette legges til i bestillingen. Voksne som reiser som 3. og 4. person i en lugar betaler 50 % av prisen som betales av person 1 og 2, skatter og avgifter legges til ved bestilling. Kostnaden for drikkepakken legges til hvis drikkepakken er lagt til i bestillingen.

 

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.