Valentinsdag-tilbud

Spare opp til 1000 kr/lugar på utvalgte cruise i det østlige Middelhavet!

 

Benytt anledningen til å bestille et cruise for deg og den du er glad i sommeren 2024 med vårt Flash Sale på Valentinsdagen. Med tilbudet vårt kan du spare opp til 1000 kr/lugar* på utvalgte cruise i det østlige Middelhavet som inngår i All Inclusive Plus-kampanjen. Det østlige Middelhavet har en romantisk atmosfære med sitt glitrende hav, pittoreske byer og solmodne middelhavsmat.

 

Hva er vel mer romantisk enn å oppleve vakre solnedganger fra en balkonglugar, nyte herlige spabehandlinger og skjemme hverandre bort med deilig mat og drikke om bord.

 

Bestill cruiset ditt i dag!

 

Kampanjen gjelder frem til 19/2 2024.

Bestillingsvilkår

*Refererer til den første og andre personen i en lugar.

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften er en obligatorisk del av totalprisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller. Kampanjen kan ikke kombineres med MSC Voyagers Club.