FRAMTIDENS CRUISEOPPLEVELSE
MSC WORLD EUROPA

 
Nyt en ny ære av skipsdesign ombord det nye revolusjonerende MSC World Europa: det første skipet i den banebrytende MSC World-class flåten, drevet av LNG - verdens reneste marine brensel, inkludert det omtalte Y-formede akteret, samt en imponerende utvendig promenade som har en utrolig panaoramautsikt over havet! 

Bare velg din foretrukne cruise ferie for vinteren 2022/2023 eller sommer 2023. Velg mellom slående byer og landskap I Emiratene (Dubai, Abu Dhabi, Sir Bani Yas, Dammam, Doha) eller pittoreseke Middelhavet med fantastiske “must see” steder (Genova, Napoli, Messina, Valetta, Barcelona, Marseille). 
 
Bestill ditt MSC World Europa Cruise nå!
 

Bestillingsvilkår

  • *Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.
Book tid hos en MSC-konsulent