FRAMTIDENS CRUISEOPPLEVELSE
MSC WORLD EUROPA

 
Nyt en ny ære av skipsdesign ombord det nye revolusjonerende MSC World Europa: det første skipet i den banebrytende MSC World-class flåten, drevet av LNG - verdens reneste marine brensel, inkludert det omtalte Y-formede akteret, samt en imponerende utvendig promenade som har en utrolig panaoramautsikt over havet! 

Bare velg din foretrukne cruise ferie for 2024/2025. Velg mellom slående byer og eller pittoreseke Middelhavet med fantastiske “must see” steder (Genova, Napoli, Messina, Valetta, Barcelona, Marseille). 
 
Bestill ditt MSC World Europa Cruise nå!
 

Bestillingsvilkår

  • *Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.
help
phone_white Book tid hos en MSC konsulent