SALGET HAR ÅPNET FOR MSC WORLD AMERICA MED DE BESTE CRUISETILBUDENE

Din inngangsport til Karibia våren 2025

MSC World America | MSC Cruises Play

Utforsk Karibia som aldri før. Våren 2025 kan du være blant de første til å oppleve fantastiske MSC World America på et spektakulært karibisk cruise. Sett seil fra Miami for to magiske tropiske 7-netters reiseruter i det vestlige og østlige Karibia!

 

Benytt deg av MSC World Americas cruisetilbud og oppdag Bahamas, Den dominikanske republikk, Mexico, Honduras og mye mer! Nyt det uberørte krystallklare vannet i Ocean Cay MSC Marine Reserve og slapp av i de myke tropiske vibbene. Opplev den oppsiktsvekkende spenningen ved å svømme med delfiner i Puerto Plata eller avdekke de fortryllende meksikanske severdighetene på Costa Maya og Cozumel!

 

Stil og komfort er viktig når du oppdager drømmedestinasjoner. På MSC World America flettes bærekraft og innovasjon sammen og gir en oppslukende sjøopplevelse. La deg fascinere av det futuristiske designet, den fantastiske utsikten over World Promenad, prisbelønte familieaktiviteter og et bredt utvalg av spisemuligheter. Nyt endeløs underholdning, fra MSC SportPlex til Luna Park Arena.

 

Ikke gå glipp av sjansen til å bli en av de første til å oppdage MSC World America!