FØLG MED MSC SEASIDE FRA OG MED 1 MAI

 MSC Seaside kommer til å seile Middelhavet til to helt nye havner - Syrakusa og Taranto
 
 
Fra og med 1 mai 2021 kan du dra på en 7-netters seiling til havner som våre skip aldri har besøkt tidligere, pakk vesken! MSC Seaside kommer til å stoppe i Sør-Italia, Taranto (Alberobello) i Apulien og Syrakusa (Taormina) på Sicilia, pluss noen av våre favorittdestinasjoner som Genova (Portofino), Civitavecchia (Roma) og Valletta på Malta.
 
Men det er ikke alt: om bord på MSC Seaside kan du nyte ulike bassenger og mer uteområde til sjøs enn tidligere, perfekt for det varme klimaet i Middelhavet!

 

For å få mest mulig ut av din cruise finnes det et utvalg av 3 utflukter* tilgjengelig til en spesialpris. For å velge disse utfluktspakkene, sørg for å velge "SUMMER PROMO with excursion" når du bestiller ditt cruise.

Din helse og sikkerhet er vår største prioritet. Om bord på MSC Seaside kommer vi til å implementere vårt forbedrede og omfattende Helse- & Sikkerhetsprotokoll for å sikkerhetsstille at du kan fortsette å nyte din ferie og havet i total trygghet*. Før din seiling kan du også legge til vår COVID Protection Plan** (CPP) for kun €25 per passasjer per seiling slik at du kan nyte din ferie i ro og fred. Forsikringen dekker spedbarn mellom 0-1 år uten ekstra kostnad.
 
Dessuten tillater vårt "Cruise With Confidence"-program fleksible seilingsendringar opptil 15 dager før din seiling (21 dager når du har bestilt fly via MSC Cruises).
 
Bestill din seiling med MSC Seaside i Middelhavet nå! 
 
Har du en Future Cruise Credit Voucher?
Løs inn den for å dra på cruise med MSC Seaside og få ytterligere om bord credit, ring vårt Contact Center eller kontakt ditt reisebyrå!

* MSC Grandiosa-seilinger under de kommende månedene er kun tillgjengelige for gjester som er bosatt i Schengenlandene (Belgia, Tsjekkia, Danmark, Tyskland, Estland, Hellas, Spania, Frankrike, Island, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Ungarn , Malta, Nederland, Norge, Østerrike, Polen, Portugal, Slovenia, Slovakia, Finland, Sverige og Sveits) samt Bulgaria, Kroatia og Romania. For å garantere den beste mulige helse- og sikkerhetstsstandard om bord, kommer gjester som vil gå i land kun  ha mulighet til det gjennom å delta i en av MSC Cruises arrangerte utflukter. For å sikkerhetsstille en sikker og hyggelig seiling tilpasser MSC Cruises sine bestillingsvilkår. Omfattende helse- og sikkerhetsrutiner har blitt gjennomført for å gi en ny og enda tryggere om bord opplevelse.
 
** For å sikkerhetsstille at du kan se frem imot din neste ferie krever MSC Cruises at alle gjester skal ha en forsikring som dekker alle COVID-19-relaterte hendelser, inkludert avbestilling, hjemtransport og sykehuskostnader. Du kan velge vår Covid Protection Plan eller kontakte et valgfritt forsikringsselskap

 
 
 
 
 

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.