DRA PÅ CRUISE MED MSC GRANDIOSA!

Bestill ditt cruise i Middelhavet med stopp i Palermo og Napoli
 
 
Bli med om bord på MSC Grandiosa og nyt en uforglemmelig 7-netters seiling i Vestlige Middelhavet. Du kommer til å besøke de italienske havnene Genova (Portofino), Civitavecchia (Roma), Napoli (Pompeii), Palermo og Valletta (Malta).
 
For å få mest mulig ut av din cruise finnes det et utvalg av 3 utflukter* tilgjengelig til en spesialpris. For å velge disse utfluktspakkene, sørg for å velge "SUMMER PROMO with excursion" når du bestiller ditt cruise.
 
I løpet av din cruiseopplevelse er din helse og sikkerhet vår største prioritet slik at du kan nyte din ferie*. Før din seiling kan du også legge til en COVID Protection Plan** (CPP) for kun 25€ per passasjer per seiling slik at du kan koble av i ro og fred. Forsikringen dekker spedbarn mellom 0-1 år uten ekstra kostnad.
 
Dessuten tillater vårt "Cruise With Confidence"-program fleksible seilingsendringer opptil 15 dager før din avgang (21 dager når du også har bestilt fly via MSC Cruises).
 
Bestill ditt cruise med MSC Grandiosa i Middelhavet nå! 
 
Har du en Future Cruise Credit Voucher?
Løs inn den for å seile med MSC Seaside og få ytterligere om bord credit, ring vårt Contact Center eller ditt resisebyrå!

* MSC Grandiosa-seilinger er kun tillgjengelige for gjester som er bosatt i Schengenlandene (Belgia, Tsjekkia, Danmark, Tyskland, Estland, Hellas, Spania, Frankrike, Island, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Ungarn , Malta, Nederland, Norge, Østerrike, Polen, Portugal, Slovenia, Slovakia, Finland, Sverige og Sveits) samt Bulgaria, Kroatia og Romania. For å garantere den beste mulige helse- og sikkerhetstsstandard om bord, kommer gjester som vil gå i land kun  ha mulighet til det gjennom å delta i en av MSC Cruises arrangerte utflukter. For å sikkerhetsstille en sikker og hyggelig seiling tilpasser MSC Cruises sine bestillingsvilkår. Omfattende helse- og sikkerhetsrutiner har blitt gjennomført for å gi en ny og enda tryggere om bord opplevelse.
 
** For å sikkerhetsstille at du kan se frem imot din neste ferie krever MSC Cruises at alle gjester skal ha en forsikring som dekker alle COVID-19-relaterte hendelser, inkludert avbestilling, hjemtransport og sykehuskostnader. Du kan velge vår Covid Protection Plan eller kontakte et valgfritt forsikringsselskap.
 
 
 
 

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.