Vi har et stort utvalg av minicruise!

Mange av våre mest populære minicruise seiler i Middelhavet. På et cruise som varer fra to til fem netter, seiler du med spektakulære skip mot solfylte strender, historiske hovedsteder og noen av verdens mest berømte landemerker!


Enten du vil ha en kortere cruiseopplevelse eller bare få et avbrekk fra hverdagen, byr våre fantastiske minicruise på spennende nye reisemål til utrolig lave priser!

 

 


Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.