JAPAN CRUISE

Seil mot Øst-Asias hav på et cruise til Japan, Taiwan (Kina) og Sør-Korea


I vinter kan du nyte Asias sjarm med et minneverdig cruise. Frem til mars 2024 vil det luksuriøse MSC Bellissima tilby storslåtte ruter fra fire til elleve netter rundt i Japan, Taiwan (Kina) og Sør-Korea. Gå ikke glipp av denne enestående sjansen til å utforske noen av de mest fengslende landskapene og utvalgte byer i Asia. Gjør deg klar for en utrolig opplevelse og velg blant våre ruter som inkluderer enten et cruise til Japan og Sør-Korea eller et cruise til Japan og Taiwan (Kina).

be_fae_intro_new

JAPAN CRUISE

Å oppleve Japan betyr å fordype seg i en unik blanding av tradisjon og modernitet, med storslåtte byer og eksotiske landskap.

Alle rutene inkluderer utvidede havnestopp på opptil 12 timer, slik at du kan nyte og utforske de majestetiske fjellene, keiserpalassene og de hellige templene.

Fra de varme kildene i Beppu, det vulkanske landskapet i Kagoshima til høydene på Rokko-fjellet - hver havn på våre fem fantastiske reiser er full av fantastisk natur og enestående opplevelser.

VÅRE BESTE JAPANSKE CRUISE

Japan Cruises | MSC Cruises
13. november 2023 - 10 netter/11 dager

Høstcruise i Japan og Sør-Korea

Start cruiset i Yokohama om bord på MSC Bellissima, og la deg fortrylle av den japanske skjønnheten i Kobe, Kagoshima, Fukuoka eller Kanazawa, mens du oppdager Sør-Korea i Busan.

Japan Cruises | MSC Cruises
21. desember 2023 - 9 netter/10 dager

Julecruise i Japan

Gjør deg klar til et unikt julecruise fra Yokohama med stopp på Okinawa-øyene og Ishigakis hvite strender. I Taiwan (Kina) vil du bli overrasket over Taipeis ultramoderne og kosmopolitiske atmosfære.

CRUISE TIL JAPAN, SØR-KOREA & TAIWAN (KINA)

Velg mellom våre ulike ruter og utforsk Japan, Sør-Korea og Taiwan (Kina).

Cruise til Japan og Sør-Korea, høsten 2023

I september tar MSC Bellissima deg med på to 8-netters reiser i Japan og Sør-Korea. La deg fortrylle av Japans skjønnhet i Yokohama, Kobe, Hiroshima og Kagoshima, mens utforskningen av Sør-Korea tar deg til Gangjeong på øya Jeju. Enten du reiser langs glitrende strender, rusler gjennom eldgamle byer eller klatrer opp fjellklipper, er disse rutene fulle av oppdagelser.

Cruise til Japan og Sør-Korea, høsten 2023

Yokohama, Japan | MSC Cruises

Cruise til Japan og Taiwan (Kina) vinteren 2023/2024

Gå ikke glipp av sjansen til å besøke Japan og Taiwan (Kina) på ett og samme cruise. Velg MSC Bellissimas reiseruter vinteren 2023/2024 og besøk de japanske øyene Okinawa, Ishigaki, Miyako og Keelung i Taiwan (Kina). Med sin fascinerende kulturarv, naturskjønnhet og mangfoldige kultur har Taiwan (Kina) minst like mye å by på. Her kan du fordype deg i over 8000 års historie på National Palace Museum, søke åndelig trøst i Longshan-tempelet som er større enn livet, nyte den tradisjonelle spesialiteten oksekjøttnudelsuppe, eller oppleve geografisk skjønnhet som Keelung-fjellet.

 

Cruise til Japan og Taiwan (Kina) vinteren 2023/2024

Taiwan| MSC Cruises

Bestill nå

Bestillingsvilkår

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Hotel Serviceavgift om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.