HOT DEALS

Her finner du våre beste utvalgte tilbud

Her finner du våre utvalgte beste tilbud akkurat nå til Asia, Nord-Amerika, Middelhavet, Nord-Europa og Karibia. Vi oppdaterer med flere cruise med jevne mellomrom - så hold utkikk etter nye flotte cruise her!

Bestill drømmereisen din til en rabattert pris og nyt destinasjoner som de solfylte greske øyene, den fantastiske naturen i de norske fjordene, det turkise vannet i Karibia eller den storslåtte naturen i Nord-Amerika.

Bestillingsvilkår

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Hotel Serviceavgift om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.