CRUISE FRA OSLO!

OPP TIL 20% RABATT

SOMMER 2023

For første gang tilbyr vi cruise i fra Oslo!
Bli med MSC Poesia til fine destinasjoner i Østersjøen som Stockholm, Visby, Gdynia, Riga og Klaipeda.

Disse 6-netters cruisene er den perfekte anledning for å prøve ut hvordan det er å reise på et ordentlig cruise, og frem t.o.m 31. januar 2023 får du opp til 20% rabatt på din booking.

Alle måltider i buffé- og hovedrestaurantene om bord, underholdning og en mengder av aktiviteter for hele familien er innkludert, og du rekker å oppleve mye mer enn på en vanlig charterferie. Så sats på en ferie i nærområdet sommeren 2023

Legg til en rabattert Easy drikkepakke for kun 200,- pr natt til ditt cruise og nyt en All Inclusive-opplevelse.

Ordinær pris på drikkepakken Easy er 340,- pr natt - Spar 840,- pr person på et 6-netters cruise!

Sikre din plass om bord; book et prisverdig cruise med avreise fra Oslo i dag!

Bestillningsvillkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.