CRUISE FRA OSLO!

Vi tilbyr cruise med avgang fra Oslo, følg MSC Poesia til de magiske fjordene eller til Østersjøens mange perler, som Tallinn, Riga, Gdynia og København. Vi tilbyr også muligheten til å starte cruiset i Stockholm og gå i land i Oslo, samt cruise med avreise fra Oslo og ilandstigning i Stockholm.

Opplev bekvemmeligheten og komforten ved å gå om bord i Oslo og utforsk alle perlene i nabolaget!

Alle måltider i buffé- og hovedrestaurantene om bord, underholdning og en mengder av aktiviteter for hele familien er innkludert, og du rekker å oppleve mye mer enn på en vanlig charterferie.

Sikre din plass om bord; book et prisverdig cruise med avreise fra Oslo i dag!

Bestillningsvillkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.