help
phone_white Book tid hos en MSC konsulent

Cruise fra Stockholm

Sommer 2023

For første gang tilbyr vi cruise med avgang fra Stockholm.
Følg MSC Poesia til magiske fjorder eller perler som Tallinn, Riga, Gdynia og København.

Skipet MSC Fantasia tilbyr også cruise fra Stockholm sommeren 2023. Bli med på et innholdsrikt 14-netters cruise til de norske fjordene og utforsk Kiel, København, Tallinn og Helsinki på én tur.

Disse cruisene er den perfekte muligheten til å prøve ut hvordan det er å reise på et ekte cruise!

Alle måltider i buffé og hovedrestauranter om bord, underholdning, mange aktiviteter for hele familien er inkludert, og du har tid til å oppleve mer enn under en vanlig charterferie. Investere i en ferie i nærområdet sommeren 2023.

 

Sikre deg plass om bord, bestill et rimelig cruise med avgang fra Stockholm i dag!

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.