ALL INCLUSIVE – VINTER 2021/2022

Kampanjeperiode: 1/4-15/6 2021
Her har du ett veldig bra tilbud på seilinger under vinteren 2021/22.

Easy drikkepakke inngår når du bestiller ditt cruise i Karibien!

Les mer om Easy drikkepakke her.

Besøk blant annet MSC Cruises egne øy Ocean Cay MSC Marine Reserve, en liten Bahamisk øy like utenfor Miami med 360° horisont. Man blir bergtatt av det krystallklare vannet og de hvite sandstrendene, du opplever kun Ocean Cay med ett av skipene til MSC Cruises.

Velg mellom MSC Meraviglia, MSC Armonia, MSC Divina eller det helt nye skipet MSC Seashore, bestill ditt cruise med avreise fra Miami eller Port Canaveral.
Få sikret deg de beste plassene til vinterens seilinger idag.

Våre priser tåler å bli sammenlignet!
 

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.