KAMPANJE PÅ KARIBISKE CRUISE

Spar opptil 20 % + Gratis drikkepakke

Det har aldri vært et bedre tidspunkt å bestille et cruise i Karibia på. Frem til 20/8 sparer du opptil 20 % + gratis Easy drikkepakke når du bestiller et cruise i Karibia.

Med avgang fra Miami, Port Canaveral og New York tar de moderne skipene våre deg med til fantastiske strender der turkisblått vann, svaiende palmer og kritthvite strender alltid er en selvfølge.
Besøk ferieparadiser i Mexico, Bahamas, Jamaica, Den dominikanske republikk, Bermuda, Honduras, Puerto Rico og Ocean Cay, MSC Cruises' private øy som du bare kan besøke med våre skip.

Ikke vent lenger, bestill cruiset ditt i dag!

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.