help
phone_white Book tid hos en MSC konsulent

Høstcruise

Nyt et rimelig høstcruise om bord på et av MSC Cruises moderne cruiseskip i Karibia & Antillene, Middelhavet, Nord-Europa & Nord-Amerika!


Opplev god mat, fantastiske lugarer, underholdning i verdensklasse, familieaktiviteter og storslåtte destinasjoner på én og samme tur.

For å ta cruiseopplevelsen til neste nivå anbefaler vi at du legger til en drikkepakke i bestillingen din for kun 230 kr/natt!

Ikke vent for lenge, antall lugarer er begrenset, så sikre deg høstens reise med MSC Cruises i dag!

Bestillingsvilkår

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Hotel Serviceavgift om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.