Future Cruise Programme | MSC Cruises

MSC FUTURE CRUISE PROGRAM

Bestill ditt neste cruise om bord og få eksklusive fordeler.


Fem grunner til ikke å gå glipp av vårt beste tilbud om bord

 

  • Bestill nå og velg senere: Det nye Open Booking-programmet gir deg opptil ett år på å bestemme deg for reisemål og reisedatoer.
  • Redusert depositum: Sikre bestillingen med et depositum på bare € 100 per person.
  • Opptil 200 € i ombordkreditt per lugar, basert på lugarkategori og lengden på cruiset.
  • Garanti for beste pris
  • Doble MSC Voyagers Club-poeng: MSC Voyagers Club-medlemmer får doble poeng på MSC Voyagers Club-kortet* når de bestiller om bord.

*Poeng vil bli tildelt på slutten av det fremtidige cruiset basert på kjøpte opplevelser og ekskluderer kostnader om bord.

 

For å bestille din neste cruiseferie, ta kontakt med våre Future Cruise-eksperter på Future Cruise-kontoret om bord.

LES MER OM MSC FUTURE CRUISE-PROGRAM

PLANLEGG DITT NESTE CRUISE MENS DU ER OM BORD

 

Med vårt Future Cruise-program starter din neste cruiseferie før din nåværende er over.
Med et dedikert team av MSC Cruises-eksperter om bord på hvert skip skreddersyr vi det beste tilbudet etter dine behov, og du får eksklusive fordeler.
Enten du er ute etter pulserende storbyer, tropiske øyer eller eldgamle kulturelle underverker, kan du bestille ditt fremtidige cruise sømløst og skreddersydd, slik at du kan sikre deg drømmereisen din før du har pakket for å reise hjem.

PLANLEGG DITT NESTE CRUISE MENS DU ER OM BORD

Future Cruise Programme | MSC Cruises

HVORDAN DU BESTILLER MED FUTURE CRUISE-PROGRAMMET

Besøk Future Cruise-kontoret om bord for å bestille ditt neste cruise og dra nytte av de utrolige fordelene Future Cruise-programmet tilbyr. Våre dedikerte Future Cruise-eksperter vil gi deg all informasjonen du trenger og veilede deg gjennom bestillingsprosessen. Vær oppmerksom på at disse fordelene kun er tilgjengelige for bestillinger som gjøres om bord.

HVORDAN DU BESTILLER MED FUTURE CRUISE-PROGRAMMET

Future Cruise Program | MSC Cruises

VANLIGE SPØRSMÅL

Hva er MSC Future Cruise-programmet?

MSC Future Cruise-programmet er en eksklusiv tjeneste om bord for gjester som allerede er på cruise med MSC Cruises. Det gir deg mulighet til å planlegge og bestille ditt neste cruise mens du fortsatt er på ditt nåværende cruise.

Hvordan kvalifiserer jeg til Future Cruise-programmet?

For å delta i MSC Future Cruise-programmet trenger du bare å være gjest på et av våre cruise. Med dette programmet kan du planlegge og bestille ditt neste cruise mens du fortsatt er om bord på ditt nåværende cruise. Alle gjester er kvalifisert til å delta og kan besøke Future Cruise-kontoret på skipet for å få informasjon og hjelp til å bestille.

Hvordan bestiller jeg et Future Cruise om bord?

Så enkelt er det! Besøk Future Cruise-kontoret om bord, så hjelper våre dedikerte Future Cruise-eksperter deg. De gir deg all informasjonen du trenger, veileder deg gjennom bestillingsprosessen og sørger for at du får alle de eksklusive fordelene ved MSC Future Cruise-programmet.

Hva er fordelene med å bestille gjennom MSC Future Cruise-programmet?

Når du bestiller om bord, får du eksklusive fordeler, inkludert beste prisgaranti og fleksibilitet, et lavt depositumskrav, opptil € 200 i ombordkreditt per lugar og doble MSC Voyagers Club-poeng. Disse fordelene er utviklet for å forbedre opplevelsen din med MSC Cruises og gi deg merverdi på fremtidige reiser.

Hva er MSC Cruises' Open Booking-program?

Open Booking-programmet er en spesiell mulighet for deg til å reservere et fremtidig cruise mens du er om bord på et av MSCs cruise. Med dette programmet kan du sikre deg din neste cruiseferie uten å måtte velge skip og avreisedato på bestillingstidspunktet.

Hva er de viktigste fordelene med Open Booking-programmet?

Open Booking-programmet har flere fordeler:

  • Fleksibilitet: Du har opptil ett år på deg til å velge et bestemt skip og en bestemt avreisedato fra den datoen du oppretter den åpne bestillingen.
  • Du kan planlegge fremtidige cruise uten å måtte binde deg til bestemte datoer.
  • Ombordkreditt: Få ombordkreditt basert på når du konverterer den åpne bestillingen, lengden på cruiset og den valgte lugarkategorien.
  • Redusert depositum

Hvordan reserverer jeg en Open Booking?

Du kan reservere en åpen bestilling mens du er om bord på et MSC-cruise ved å betale et ikke-refunderbart depositum på 100 € per person. Deretter har du ett år fra bestillingsdatoen til å velge skip og avreisedato for ditt fremtidige cruise.

Kan Open Booking-reservasjoner kombineres med andre tilbud?

Open Booking-reservasjoner kan vanligvis kombineres med de fleste lokale tilbud og MSC Voyagers Club-rabatter, med noen unntak, for eksempel visse kampanjer og rabatterte priser.

Bestillingsvilkår

Bestillingsvilkår

Klikk her for å lese de fullstendige vilkårene og betingelsene.