GLOBETROTTING BABIES

Tips for en lykkelig cruiseferie med dine små

Vi tar i mot dere med åpne armer! Hos oss vil du føle deg som hjemme, alle om bord vil gjøre sitt beste for at ferien din skal bli enda bedre enn du hadde kunnet forstille deg, og du kan velge mellom en rekke tilbud for avslapping og underholdning.doremi-baby

Din lille gutt eller jente er også i ferd med å starte en fantastisk reise. Vi tar vare på barna fra det øyeblikket de går om bord og overøser dem med oppmerksomhet for at ferien skal bli minst like fin for dem som for deg!

Vi har lagt både sjel og hjerte i å planlegge alle detaljer av cruiseferien for de små ... fordi også vi på MSC Cruises er foreldre, tanter og onkler, bestemødre og bestefedre…


Vi har planlagt ferien for dine barn og for alle andre barn fra hele verden som om de var våre egne.


Ossrvatorio-Chicco

Vi har inngått et samarbeid med senteret for forsking på spedbarn, Osservatorio Chicco, for å kunne tilby deg en ferie som er «skreddersydd for spedbarn».
Vi vet imidlertid at mammaer og pappaer også trenger ferie, og et cruise på våre fantastiske, innbydende skip kan tilby dette på mer enn én måte!

LEK I ET BESKYTTET OMRÅDE

MSC SPEDBARNSTID

MSC SPEDBARNSTID

I miniklubben som er reservert for våre yngste gjester (under 3 år) er foreldre og barn velkomne til å leke. Her kan barna treffe jevnaldrene lekekamerater fra mange forskjellige land, mens foreldre kan møte andre foreldre som er på ferie med barna sine. Miniklubbanlegget for småbarn kan benyttes til følgende tider:

 NÅR SKIPET LIGGER TIL KAI: Morgen: 8:00-10:00 / Ettermiddag: 16:00-18:00 / Kveld: 20:00-21:00

UNDER SEILING: Morgen: 8:00-10:00 / Kveld: 20:00-21:00
NEW! MSC BABYCARE SERVICE

NEW! MSC BABYCARE SERVICE

MSC har også tenkt på mammaene og pappaene og vi tilbyr derfor barnepass i miniklubben, der barna vil bli ivaretatt av kvalifisert personell mens de leker.
Et tilbud for barn mellom 1 og 3 år (ikke inkludert), med forbehold om forhåndsbestilling og kapasitet.
Tilgjengelig til følgende tider, utelukkende når skipet seiler: Mellom 13:00 og 14:00 og mellom 18:00 og 19:00. Registreringsskjema må fylles ut. Henvend deg til miniklubbpersonalet om bord.

AKTIVITER MED CHICCO-LEKER

AKTIVITER MED CHICCO-LEKER

Vi tilbyr mange moderne, morsomme og lærerike leker som er spesielt utvalgt av senteret for forsking på spedbarn, Osservatorio Chicco. Aktivitetene innbefatter: 

Let’s speak English: La oss snakke engelsk med tospråklige Chicco-leker 
Rytme og musikk: Å leke til musikk er morsomt 
Mini OL: Start med å krabbe og så ... 
Møt maskoten vår Dorebaby

NYE SMAKFULLE DELIKATESSER

BARNEMENY

BARNEMENY

«Barnemenyen» har et bredt utvalg av retter for litt større barn som kan inspirere dem til å utforske smaker og farger som ekte «mini-gourmeter». For å glede våre yngste gjester er menyene varierte og fargerike med et spesialutvalg av sunne og velsmakende retter. Lukten av ferskt brød bakt i vårt eget bakeri er også en del av hverdagen om bord.NOEN SOM VIL HA PIZZA?
Hos oss får du den beste pizzaen til sjøs, tilberedt til perfeksjon med ingredienser av førsteklasses kvalitet. Sammen rundt bordet kan dere nyte matens gleder og uten å tenke på klokken, ettersom bufféten er åpen 20 timer i døgnet.

OG HVA TILBYS FOR SPEDBARN?

OG HVA TILBYS FOR SPEDBARN?

Flaskevarmere er tilgjengelig på bestemte steder på alle skipene våre. Kontakt gjesteserviceresepsjonen om bord for mer informasjon. Hvis barnet ditt holder på å bli ammeavvent trenger du kun å ta med favoritt-barnematen hans eller hennes. Pasta, suppe, kyllingbryst og grillede tynne biffstykker, skinke, ost og desserter er tilgjengelig i restauranten hver dag.

​BABY CHEF

​BABY CHEF

Det er også morsomt å lage mat: Baby Chef for 2- og 3-åringer. I et eget område av kjøkkenet kan barna prøve seg frem under det svært vellykkede Doremi Chef-arrangementet. Å få tilberede en velsmakende pizza under veiledning av både kjøkkensjef og foreldre... høres ikke det fantastisk ut?

MIDDAGSLUR OG BORTSKJEMMING

LEGGERUTINER

Å kunne sove i en barneseng ved siden av avslappede foreldre hjelper barna å finne roen fordi de sovner lettere når de kan ane foreldrenes trygge nærvær. 
(Osservatorio Chicco- Baby research center)
LEGGERUTINER

​MIDDAGSLUR

Hvis du ikke har reist på cruise med oss tidligere vil du bli imponert over lugarene våre. De er nemlig som ekte hotellrom med usedvanlig komfort og velorganisert innredning. Uansett hvilken lugartype du velger, med balkong, havutsikt eller innvendig, er fasilitetene og servicen den samme.
​MIDDAGSLUR

​OVERLAT BORTSKJEMMINGEN TIL OSS!

Hele mannskapet vårt gjør sitt ytterste for å ta seg godt av deg, uansett hva du måtte ha behov for kan du henvende deg til dem. Om bord hos oss kan også mammaene ta en pause og slippe å tenke på alt slik de pleier. Unn deg litt verdifull «egentid» og oppdag den luksusen det er å ha tid til deg selv!
​OVERLAT BORTSKJEMMINGEN TIL OSS!

Last ned brosjyre

MSC & Chicco Brosjyre

Klikk her for å laste ned og oppdage MSC & Chicco brosjyre.


Produsert i samarbeid med Chicco.

MSC & Chicco Brosjyre