OPPDAG DET BESTE AV MSC CRUISES MED ALLE DE FORDELENE DU ER VANT TIL

Opplev våre cruise, så garanterer vi deg de fordelene du allerede er vant til

Nå introduserer vi vårt nye og eksklusive Status Match-program for alle aktivt reisende. Dersom du er medlem av et lojalitetsprogram hos et annet cruiserederi eller en hotellkjede, kan du nå bli med i MSC Voyagers Club gratis og få 5 prosent rabatt på alle dine bestillinger. Du får i tillegg medlemskap på et tilsvarende medlemsnivå som det du oppgir å inneha ved innmelding.


Dra fordel av det nye programmet vårt for å oppdage verden med MSC Cruises med alle de fordelene du er vant til, i tillegg til:
  • 5 prosent rabatt på alle cruise; når som helst, hvor som helst
  • Spar 5–15 prosent ekstra på utvalgte Voyages Selection-avganger
  • Gratis medlemskap i MSC Voyagers Club


* Dette programmet gjelder bare lojalitetsprogrammer hos andre cruiseselskaper, hoteller og reisebyråer. Det gjelder altså IKKE flyselskapenes lojalitetsprogram eller fordelskort.


 

HAR DU ALDRI REIST MED MSC FØR?
Hvis du aldri har reist med MSC Cruises, så er MSC Status Match den perfekte måten å prøve oss ut på! Fyll ut skjemaet og begynn å dra nytte av alle fordelene dine.


For å behandle søknaden din, trenger vi medlemsnummeret ditt, bilde av medlemskortet (eller et annet medlemsbevis) og hvilken dato du ble medlem av lojalitetsprogrammet som skal matches.


FYLL UT DETTE SKJEMAET
Dette skjemaet brukes av deg som aldri reist med MSC Cruises før.

 

ALLEREDE MEDLEM ELLER REIST MED MSC FØR?
Hvis du allerede har reist eller bestilt et cruise med MSC Cruises, eller hvis du allerede er medlem av MSC Voyagers-klubben, ber vi deg om å følge disse tre trinnene:


  1. Finn frem medlemsnummeret ditt, bilde av medlemskortet (eller et annet medlemsbevis) og hvilken dato du ble med i lojalitetsprogrammet som skal matches.
  2. Fyll ut og send inn registreringsskjemaet nedenfor (alle feltene er obligatoriske)
  3. MSC Voyagers Club-teamet kommer til å kontakte deg med informasjon om den nye lojalitetsstatusen din.


FYLL UT DETTE SKJEMAET
Dette skjemaet brukes av deg som har reist med MSC Cruises eller er medlem i MSC Voyagers Club.


GENERELLE VILKÅR
* Dette programmet gjelder bare lojalitetsprogrammer hos andre cruiseselskaper, hoteller og reisebyråer. Det gjelder altså IKKE flyselskapenes lojalitetsprogram eller fordelskort.


Matchingen utføres ved at vi sammenligner medlemsnivåene og de fordelene som garanteres i det andre reiseselskapets lojalitetsprogram med fordelene som tilbys til medlemmer av MSC Voyagers Club. Denne matchingen utføres av MSC Cruises basert på objektive kriterier og kan bare gjøres én gang per person.


Du kan registrere deg på Status Match ved å fylle ut registreringsskjemaet som du finner på msccruises.no. Det er ikke mulig å registre-re seg på cruiset. Ingen under 18 år kan registrere seg på Status Match. Søkere må regne med opptil 7 virkedager for at Status Match kan fullføre. Gjestene vil motta sitt medlemskort om bord for sitt første cruise med MSC. MSC Voyagers Club-poeng kan ikke kombineres med de poengene medlemmene har i lojalitetsprogram eller lojalitetskort fra andre cruiseselskaper. Hvis en gjest er med i flere lojalitetsprogrammer hos forskjellige reiseoperatører, må vedkommende velge hvilket medlemskap som skal matches. MSC Cruises forbeholder seg retten til å avvise Status Match-forespørsler uten juridiske konsekvenser samt retten til å stoppe dette programmet når som helst. Ansatte i MSC Cruises kan ikke delta i Status Match.