VOYAGES SELECTION-AVGANGER 5% + 5% RABATT PLUS EN OMBORDKREDITT PÅ OPPTIL € / $ 100 PER PERSON, KUN FOR MEDLEMMER!

Bestill en balkonglugar, suite eller MSC Yacht Club å få opptil € / $ 100 i kreditt ombord per person, eller velg en lugar på innsiden eller utsiden for å få kreditt ombord på € / $ 50, som du kan bruke hvordan du ønsker under cruiset. Les mer detaljert informasjon om hva du har krav på i våre vilkår og betingelser.
Dette tilbudet er gyldig for alle cruise og kampanjer frem til 31. desember 2020.

Prisene nedenfor er rabatten ikke trukket fra: legg til ditt MSC Voyagers Club kortnummer i det første trinnet i den elektroniske bestillingsprosessen for å bruke rabatten

Medlemmer som bestiller et Voyages Selection-cruise vil bli kreditert dobbelt medlemskapspoeng for den valgte opplevelsen. Poeng tildeles på slutten av cruiset.

Ombordkreditt er ikke tilgjengelig for MSC Voyagers Club-medlemmer under 18 år.

** Ombordkreditten blir lastet opp automatisk inn i bestillingen din 24 timer etter bekreftelse

 

Vilkår og betingelser

Kampanjen gjelder utelukkende for MSC Voyagers Club-medlemmer (ikke velkomstmedlemmer), den er ikke tilbakevirkende og gjelder bookinger fra 21/05/2020 til 31/12/2020. *Kampanjen kan ikke brukes på MSC World Cruises.
Prisene som vises er ikke rabatterte, 5% + 5% rabatten blir brukt automatisk gjennom å oppgi kortnumret under bookningen. Ombordkreditten lastes automatisk inn i bestillingen 24 timer etter bekreftelse.
Kampanjen kan ikke kombineres med gruppe- og nettverkspriser. Den ekstra rabatten på 5%, kan variere, kan utvides til alle personer i samme lugar og kan kombineres med alle andre tilbud eller kampanjer, hvis ikke annet er spesifisert i tilbudet. Silver-, gold- och diamondmedlemmer får en ombordkreditt på € / $ 50 per person, og denne kreditt er akkumulerbar med ytterligere kreditt ombord på € / $ 50 per person innvilges til første og andre voksne personen i en balkonglugar, svit og MSC Yacht Club. Classic-medlemmar får € / $ 50 i ombordkreditt per person innvilges til første og andre voksne personen i en balkonglugar, svit og MSC Yacht Club.
Ombordkreditten gjelder per medlem og ikke per lugar og den vil vises på slutt-saldo ved cruisets slutt. Ombordkreditt er ikke tilgjengelig for MSC Voyagers Club-medlemmer under 18 år. Hvis kreditten ikke har blitt brukt i sin helhet under cruiset kan den ikke refunderes. Voyages Selection kan bestilles online, via Call Center eller via din reisebyrå.