LUGARER

Hvilket utstyr er tilgjengelig i alle lugarer?

Alle lugarer har minibar, TV, interaktiv TV (kun på skip i Musica- og Fantasia-klassen), safe, hårføner, klimaanlegg og telefon.

Hva er forskjellen på innvendig og utvendig lugar?

Utvendige lugarer har kuøye eller balkong, mens innvendige lugarer ikke har det.

Hvilket utstyr er tilgjengelig i innvendige lugarer?

Alle lugarer har minibar, TV, ITV (kun på skip i Musica- og Fantasia-klassen), safe, hårføner, klimaanlegg, telefon og dusj.

Hvilket utstyr er tilgjengelig i lugarer med havutsikt?

Alle lugarer med havutsikt har minibar, TV, ITV (kun på skip i Musica- og Fantasia-klassen), safe, hårføner, klimaanlegg, telefon, dusj og kuøye.

Hvilket utstyr er tilgjengelig i lugarer med balkong?

Alle lugarer med balkong har minibar, TV/ITV (kun på skip i Musica- og Fantasia-klassen), safe, hårføner, telefon, klimaanlegg, dusj eller badekar og balkong.

Hvilket utstyr er tilgjengelig i familielugarer?

Executive & Family-suiter (YC): minibar, ITV, safe, hårføner, telefon, klimaanlegg, badekar, forseglet panoramavindu og Nintendo Wii-konsoll (tilgjengelig på MSC Divina, MSC Splendida, MSC Fantasia). Super Family-lugarer (tilgjengelig på Divina og Preziosa): minibar, ITV, safe, hårføner, klimaanlegg, telefon, dusj, balkong, tilstøtende rom med dør imellom og Nintendo Wii-konsoll (tilgjengelig på MSC Divina, MSC Splendida, MSC Fantasia).

Hvilket utstyr er tilgjengelig i Yacht Club-suiter?

Komplett gratis minibar, interaktiv widescreen-TV med radio, safe, hårføner, telefon, balkong, marmorbad med badekar, eksklusivt sengetøy i egyptisk bomull, badekåper, Nintendo Wii-konsoller (tilgjengelig på MSC Divina, MSC Splendida, MSC Fantasia) og 24-timers butlertjeneste.

Kan jeg ringe fra lugaren?

Ja, du kan ringe gratis til andre lugarer eller til skipets fasiliteter (butikker, resepsjon, spa). Eksterne samtaler vil bli belastet din konto om bord; priser og veiledning fås om bord.

Er det safe i lugaren?

Ja, det er safe i alle lugarer.

Har dere egne lugarer for passasjerer med funksjonshemming eller redusert
bevegelighet?

Ja, alle skip i flåten har et bestemt antall spesialtilpassede lugarer. Disse lugarene må reserveres ved bestilling.

Kan jeg få romservice i lugaren?

Ja, romservice er tilgjengelig hele døgnet ved å ringe 99 fra telefonen i lugaren (resepsjonen).

Er det vaskeritjeneste om bord?

Ja, det er vaskeritjeneste om bord mot et pristillegg. Du finner prisliste i lugaren eller ved å ringe 99 fra telefonen i lugaren.

Elektriske apparater og spenning om bord

Alle skip har en spenning på 110/220 V i lugarene. Passasjerer kan få utlevert adaptere for stikkontakt ved vårt informasjonskontor om bord. 

De eneste elektriske apparatene som er tillatt i lugaren, er: elektrisk barbermaskin og hårføner, batterilader og datamaskin.

Vær oppmerksom på at varmegenererende apparater (som vannkoker, flaskevarmer, elektrisk varmeteppe osv.) ikke er tillatt om bord.  Alle lugarer er utstyrt med hårføner, og flaskevarmere er tilgjengelige på hele skipet. Rettetang og krølltang er imidlertid tillatt.

Kan jeg få servert frokost i lugaren?

Ja, frokost i lugaren serveres hver morgen (unntatt på hjemreisedagen) fra kl. 07.00 til 10.00. Dette er inkludert med Fantastica-, Aurea- og Yacht Club-opplevelse, og koster €/$ 3,50 med Bella-opplevelse. Meny finner du i lugaren. For å bestille frokost velger du ønsket innhold fra menyen og henger menyen på dørhåndtaket på utsiden av lugaren kvelden før.

Hva er et dagsprogram?

Det er et detaljert program for neste dag som leveres i lugaren hver kveld. Det inneholder viktig informasjon om livet om bord, navigasjon, tidspunkter for aktiviteter, måltider, fasiliteter, telefonkatalog m.m. Det inneholder også fullstendig informasjon om underholdningsteamets aktiviteter og forestillinger.

Du får dessuten Daily Specials, som er en liste over spesialtilbud og kampanjer neste dag. Eksemplarer av disse fås også i resepsjonen.

Hvilke fasiliteter er tilgjengelige for barnefamilier?

Alle skip har Mini Club for barn i alderen 3–6 år, Juniors Club for barn i alderen 7–11 år, Young Club for barn i alderen 12–14 år og Teens Club for tenåringer i alderen 15–17 år. Barn fra 6 måneder til 3 år kan dessuten leke i Mini Club sammen med foreldrene og delta i MSC Babytime-programmet. Foreldre kan levere barn mellom 1 og 3 år hos de ansatte i Mini Club, der de kan delta i lek og aktiviteter med MSC Babycare. Alle barn kan delta i klubbene kostnadsfritt.

Hvorfor er det forskjellige priser på lugarene?

Lugarprisene avhenger av de ulike opplevelsene (Bella, Fantastica, Aurea og Yacht Club), som inkluderer forskjellige tjenester.

Hvordan er temperaturen om bord?

MSC tar hensyn til værforholdene og sørger for at temperaturen om bord er behagelig regulert. Temperaturen i lugaren kan enkelt reguleres ved hjelp av termostaten.

Hvilke betalingsmåter er tilgjengelige om bord?

Alle kjøp om bord gjøres med ditt personlige cruisekort, slik at du slipper å bruke kontanter eller kredittkort. Du kan sette inn kontanter eller registrere et kredittkort på cruisekortet når som helst under cruiset.

Er det Wi-Fi i lugaren?

Wi-Fi er tilgjengelig på alle skipene våre.