BARN OG TENÅRINGER

Mini & Juniors Club

Er du klar for et morsomt og fartsfylt cruise?

Hele familien kan se frem til en ferie med masse spennende opplevelser! Som forelder kan du slappe av og få litt kvalitetstid for deg selv mens barna er i trygge hender.


Fyll ut skjemaet og registrer barna i MSC Mini & Juniors Club for å få mest mulig ut av ferien! Vær oppmerksom på at dette ikke er et automatisk registreringsskjema på nett.


Fyll ut skjemaet og skriv det ut for å spare tid ved ombordstigning. Dere må likevel fullføre registreringen i MSC Mini & Juniors Club etter ombordstigning.

Hva får babyer og småbarn å spise om bord?

Hos MSC kan barna velge og vrake blant deilige, næringsrike måltider og varierte, morsomme hovedretter. Vår omfattende meny er utformet med tanke på hva barn liker, og deres ernæringsmessige behov.

Hva slags underholdning tilbys for de yngre passasjerene om bord?

Vi tilbyr tilpassede programmer for hver aldersgruppe, samt konkurranser, sportskonkurranser, quiz, skattejakt og lek i bassenget. Vi har også et fullt utstyrt lekerom med et stort utvalg av leker og spill tilpasset behovene til hver aldersgruppe. Her er det blant annet brettspill, dam, sjakk, sjablonger, tegne- og maleutstyr, krittavler, plastelina, gruppeleker og mye mer.

Må jeg betale ekstra for aktiviteter for barn?

Nei, disse aktivitetene er gratis.

Finnes det babysenger og babystoler om bord?

Ja, det finnes et begrenset antall babysenger og babystoler om bord, men vær oppmerksom på at det er ekstra etterspørsel etter disse i høysesongen. Pass på at reisebyrået fakser over din forespørsel om slike fasiliteter ved bestilling.

Er det mulig å la barna være igjen om bord mens foreldrene deltar på utflukter i
land?

Ja, forutsatt at personalet i Mini Club får beskjed dagen før utflukten.

Kan barn registrere seg i MSC Voyagers Club?

Ja, medlemskap i MSC Voyagers Club er åpent for alle aldersgrupper. Er du under 18 år, må imidlertid foreldre eller foresatte registrere deg.

Følgende informasjon kreves: fornavn, etternavn og fødselsdato. E-postadresse er valgfritt. Se MSC Voyagers Clubs vilkår for mer informasjon.

Hvordan registrerer jeg barna i Kids Clubs? 

Du kan registrere barna i Kids Clubs om bord eller fylle ut et skjema på nett før avreise. Når du har kommet om bord, leverer du utskrift av skjemaet sammen med ditt eget og barnas cruisekort til oss.

Tilbyr dere helsetjenester for barn?

Alle skip i MSC Cruises’ flåte har et moderne og velutstyrt legekontor om bord. Legekontoret er bemannet av kvalifisert helsepersonell, og har tilgang til telemedisin med spesialisering innen barnemedisin hele døgnet. Reseptfrie legemidler kan kjøpes om bord. [No text in field]

Er det mulig å varme tåteflasker og babymat? 

Alle våre restauranter og vår døgnåpne romservice står til tjeneste når du trenger mat til barnet ditt raskt, enkelt og trygt for både deg og den lille. 

Har dere utstyr for foreldre med små barn? 

Vi gjør vårt ytterste for å tilby enkle og komfortable løsninger for alle våre gjester. I samarbeid med den anerkjente leverandøren Chicco tilbyr vi et begrenset antall flaskevarmere, barnevogner, og mange andre artikler som er praktiske og komfortable å bruke. Blant butikkene om bord finner du en egen Chicco-avdeling med et utvalg av fantastiske baby- og småbarnsprodukter, også bleier. 
Vi har også et begrenset antall babysenger og babystoler om bord, men vær oppmerksom på at det er stor etterspørsel etter disse i høysesongen. Pass på at reisebyrået fakser over din forespørsel om slike fasiliteter ved bestilling.

Kan vi arrangere barnebursdag om bord? 

Hvis barnet ditt fyller år mens dere er på cruise, kan du gjøre dagen ekstra spesiell ved å bestille en Doremi-kake. Kontakt resepsjonen eller hovmesteren for mer informasjon.

Hva er mitt ansvar som forelder/foresatt når jeg reiser sammen med mindreårige?

Mindreårige om bord skal til enhver tid ha tilsyn av foreldre eller foresatte, og kan delta på aktiviteter om bord eller utflukter i land dersom de er i følge med en forelder/foresatt. Det er ikke tillatt for passasjerer under 18 år å gå i land, med mindre de er i følge med en foresatt eller en voksen som har samtykke fra den foresatte til å følge dem. Barn kan ikke bli igjen på skipet når foreldre eller foresatte går i land, med mindre det er uttrykkelig avtalt med personalet om bord.

Har dere et kontantløst betalingssystem for barn om bord? 

Ja, vi tilbyr vårt trygge og praktiske MySmartCard.
Dette kortet forhåndsbetales med € 50, € 100 eller € 150, og kan brukes av barn til å foreta mindre kjøp om bord. Kortet fungerer også som lugarnøkkel. Uten MySmartCard godkjenner foreldrene alle kjøp barna foretar om bord, uten beløpsgrense. MySmartCard kan kjøpes i resepsjonen om bord.

Hvordan er hygienen og sikkerheten i bassengene? 

Vi har tydelige og enkle regler for sikkerheten i bassengene. Barn som bruker bleier, kan ikke oppholde seg i vannet, og barn under 16 år må være i følge med en voksen. Det er valgfritt å bruke badehette, men flip-flops bør benyttes i bassengområdet (kan kjøpes i butikkene om bord).

Er det mulig å la barna være om bord mens foreldrene går i land for å dra på utflukt?

Ja, forutsatt at miniklubbens personale varsles én dag før utflukten.

Har dere spesielle sikkerhetstiltak for barn?

Alle barn får utdelt et MSC ID-armbånd ved ombordstigning. Dette armbåndet må av sikkerhetsgrunner bæres hele tiden under hele cruiset.