Formula 1®-pakker i Abu Dhabi

MSC Cruises og F1®-pakker: en unik F1®-helg om bord på MSC Virtuosa

Er du en Formula 1®-entusiast som ønsker en motorsportopplevelse helt utenom det vanlige på FORMEL 1® ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX 2023?

MSC Cruises og Formula 1® har slått seg sammen for å gi deg eksklusive, alt-i-ett-pakker. Fra 23. til 27. november vil MSC Virtuosa ligge til kai i Abu Dhabi havn for å få med seg F1®-arrangementet!

 

Våre opplevelsespakker inkluderer førsteklasses innkvartering om bord, kombinert med et bredt utvalg av F1®-alternativer på Yas Marina Circuit, fra tribunebilletter til premiumpakker, inkludert tilgang til Pit Line eller muligheten til å møte F1®-ambassadører.

 

Opplev spenningen ved Formula med stil: velg din opplevelsespakke i dag for et minneverdig Grand Prix™-eventyr i Abu Dhabi!


Formula 1® Abu Dhabi Grand Prix-pakker fra Etihad Airways Abu Dhabi

Alle pakkene inkluderer en rekke valgmuligheter som passer alle dine preferanser. Har du ikke en Grand Prix™-billett og ønsker å kjøpe den? Du kan velge Cabin + F1®-billettpakken, som kombinerer en Grandstand-billett med overnatting om bord.

For å forbedre Grand Prix™-opplevelsen kan du velge Cabin + F1® Experience. Denne pakken har i tillegg til lugar- og tribunebilletten F1®-aktiviteter langs banen. For den ultimate Formula 1®-helgen kan du endelig supplere lugaren din med F1® Premium Hospitality-pakken. Dette inkluderer en førsteklasses opplevelse om bord kombinert med eksklusiv, enestående gjestfrihet i Formula 1® Paddock Club.

 

Har du allerede en Grand Prix™-billett? Bestill din lugar om bord på MSC Virtuosa og kom deg komfortabelt til banen med MSC Cruises' gratis transport!
MSC Cruises & Formula 1® -  Global Partner of Formula 1®

REGISTRER DEG OG VÆR DEN FØRSTE TIL Å FÅ VITE OM NYE MSC CRUISES OG F1®-PAKKER FOR KOMMENDE GRAND PRIX™!

VILKÅR OG BETINGELSER

  • Alle gjestene i kabinen må ha samme F1®-billett/opplevelse.
  • Navneendring er tillatt mot et gebyr.
  • F1®-billetten vil bli levert direkte om bord.
  • MSC Voyagers Club-rabatt gjelder ikke.
  • Kombinert cruise ikke tillatt.
  • Fly & Cruise er ikke tilgjengelig.
  • For pakken med tre netter (24. - 27. november 2023) er kun pakkene "Kun lugar" og "Lugar + F1 billett" tilgjengelige.

 

Alle F1-billettyper og pass som MSC Cruises har til salgs for Abu Dhabi-arrangementet, gir ikke betingelser for å sikre komfortabel tilgang til slike seter for gjester med begrenset mobilitet. Dette betyr at vi i dette tilfellet kan tilby dem alternativet Cabin only. For ytterligere forespørsler, vennligst se Abu Dhabis (ADMM) arrangørs kontaktsenter, Yas: Innenlandssamtaler: 800 927; Internasjonale samtaler: +971 (0) 2 659 9800; E-post: CustomerService@ymc.ae

For mer informasjon, les vilkårene og betingelsene for befordring.