help
phone_white Book tid hos en MSC konsulent

MSC EURIBIA ER DIN PORTAL TIL NORDEUROPA

Bestill ditt cruise i dag!

Gjør deg klar for å cruise med MSC Euribia, det første skipet i vår banebrytende nye Meraviglia LNG-klasse.

Ta sjansen på å seile med dette unike skipet på en ekstraordinær rute fra Hamburg (Tyskland) for å se de vakreste perlene i Nord-Europa, inkludert Rotterdam til Amsterdam (Nederland), Zeebrugge til Brugge og Brussel (Belgia), Le Havre til Paris (Frankrike) og Southampton til London (Storbritannia).

I januar 2024 kan du også oppleve en rik kulturarv og fantastiske underverker på en 21 netters unik rute gjennom Portugal, Spania, Marokko og Kanariøyene.

MSC Euribia er også utstyrt med imponerende nye funksjoner, originale kunstverk og for første gang er også selve skroget et visuelt mesterverk, med tittelen #SaveTheSea.

Nyt avslapning, bespisning og underholdning tilgjengelig på dette mesterverket av et skip.
 
Book ditt MSC Euribia cruise nå!

Bestillingsvilkår

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Hotel Serviceavgift om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.