CRUISETILBUD FOR FAMILIER – DEN ANDRE LUGAREN GRATIS

Få mer komfort med én ekstra lugar uten pristillegg


I sommer kan du nyte en fantastisk, opplevelsesrik og trygg familieferie i Middelhavet eller Nord-Europa og få komforten med to lugarer til prisen av én.

 

Kontakt vårt Contact Center eller ditt reisebyrå for å benytte deg av tilbudet

Bestill våre familiecruise innen 15. september: når du bestiller en lugar i valgfri kategori for 4-5 personer (2-3 voksne eller 2-3 spedbarn/barn/tenåringer opp til 17 år), får du én ekstra lugar uten pristillegg i samme kategori. (gjelder med forbehold om tilgjengelighet)

 

Benytt anledningen til å få mest mulig ut av ditt familiecruise med MSC! Koble av i våre prisbelønte skip, for eksempel MSC Grandiosa, MSC Seaside, MSC Orchestra, MSC Splendida, MSC Magnifica (Middelhavet) eller MSC Seaview (Nord-Europa).

 

Og som om ikke det var nok: du kan også bestille våre siste minutt-priser + Family Promotion + tre utvalgte utflukter til spesialpris*

 

Ring Contact Center på 21 89 80 90 eller kontakt ditt reisebyrå
Dette tilbudet kan bare bestilles gjennom vårt Contact Center eller ditt reisebyrå.
Vi tildeler deg to lugarer før avreise, og du får lugarnummer og plass i cruisebilletten via e-post.

 

Har du en voucher for fremtidige cruise?

Kontakt Contact Center eller ditt reisebyrå for å løse inn voucheren og cruiset på MSC Cruises’ sommeravganger med ytterligere ombordkreditt!

Din helse og sikkerhet er vår førsteprioritet. Derfor har vi innført en forbedret helse- og sikkerhetsprotokoll om bord i skipene våre, for at du trygt skal kunne nyte en fantastisk cruiseopplevelse og nærhet til havet.* Før avreise kan du også legge til vår COVID Protection Plan** (CPP) for kun 25 € per passasjer og cruise for å nyte ferien trygt. Forsikringen dekker også spedbarn fra 0–1 år uten pristillegg.

Vårt «Cruise with Confidence»-program tillater dessuten fleksible cruiseendringer inntil 15 dager før avreise (21 dager for bestillinger med flyreise via MSC Cruises).

 

Vilkår

Gjelder individuelle bestillinger på utvalgte 7-netters cruise, prisene er med forbehold om tilgjengelighet og kan ikke kombineres med andre tilbud bortsett fra MSC Voyagers Club. Tilbudet gjelder kun individuelle nye bestillinger. Dette gjelder imidlertid ikke cruise som slutter og starter i forskjellige havner.
*Gjelder MSC Cruises’ sommercruise i 2021 og påfølgende måneder, og er bare tilgjengelig for gjester som er bosatt i Schengen-landene (Belgia, Tsjekkia, Danmark, Tyskland, Estland, Hellas, Spania, Frankrike, Island, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Ungarn, Malta, Nederland, Norge, Østerrike, Polen, Portugal, Slovenia, Slovakia, Finland, Sverige og Sveits) samt i Bulgaria, Kroatia, Romania, Kypros og USA. For å garantere høyest mulig helse- og sikkerhetsstandard om bord vil gjester bare kunne gå i land ved å delta på en av MSC Cruises’ utflukter. For å tilby alle et trygt og hyggelig cruise tilpasser MSC Cruises bestillingsvilkårene sine. Omfattende helse- og sikkerhetstiltak er iverksatt for å skape en ny og enda tryggere opplevelse om bord.

 

** For å gi deg ro i sjelen når du planlegger din neste ferie krever MSC Cruises at alle gjester har en forsikring som dekker all covid-19-relatert risiko, inklusiv avbestilling, hjemtransport og utgifter til helsehjelp. Du kan velge vår Covid Protection Plan eller valgfritt forsikringsselskap.

 

 

For å garantere den beste mulige helse- og sikkerhetstsstandard om bord, kommer gjester som vil gå i land kun  ha mulighet til det gjennom å delta i en av MSC Cruises arrangerte utflukter. For å sikkerhetsstille en sikker og hyggelig seiling tilpasser MSC Cruises sine bestillingsvilkår. Omfattende helse- og sikkerhetsrutiner har blitt gjennomført for å gi en ny og enda tryggere om bord opplevelse.

 

For å sikkerhetsstille at du kan se frem imot din neste ferie krever MSC Cruises at alle gjester skal ha en forsikring som dekker alle COVID-19-relaterte hendelser, inkludert avbestilling, hjemtransport og sykehuskostnader. Du kan velge vår Covid Protection Plan eller kontakte et valgfritt forsikringsselskap