All INCLUSIVE
VINTER 2022/2023

Kampanjeperiod: 25/8 – 30/11 2022

Med MSC Cruises kan du bestille en rimelig ferie. Drikkepakken Easy er inkludert i prisen under våre vintercruise.  Med en drikkepakke inkludert, setter du en ekstra gylden kant på cruiset ditt. Drikkepakken Easy inkluderer blant annet fatøl, husets viner per glass og klassiske cocktailer.

 

Vinteren 2022/2023 tilbyr vi solsikre turer til Karibia, Antillene, Emiratene og Rødehavet. For de som ikke ønsker å reise langt, har vi også fantastiske cruise i Middelhavet og Nord-Europa.

Dessuten;  barn cruiser gratis i Karibia!*

*Gjelder ikke i høysesongen, for eksempel jule- og nyttårscruise.  Gjelder barn opp til 17 år. Hotellserviceavgift kommer i tillegg på 7 $ per dag for barn som er 2-11 år og 14 $ per dag for barn som er 12-17 år og drikkepakken for barn koster 799 NOK (kostnad beregnet på 7-netters cruise)

 

Da gjenstår bare spørsmålet;

Hvor vil du reise?

Bestillingsvilkår

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.