All INCLUSIVE
VINTER 2023-2024

Kampanjeperiod: 2/10 – 15/12 2023

Bestill vinterens rimeligste ferie. I vår nye All Inclusive Plus-kampanje inkluderer vi nå drikkepakken Easy Plus i stedet for Easy-pakken. Med Easy Plus får du mer variasjon, alt øl er inkludert, mange cocktails, vin på glass og alkoholfrie alternativer. Du kan også bruke Easy Plus-pakken i spesialrestaurantene våre om bord. Les mer om Easy Plus-pakken HER.

 

Vinteren 2023/2024 tilbyr vi solsikre reiser til Karibia, Antillene, Emiratene og Rødehavet. For de som ikke ønsker å reise langt, har vi også herlige cruise i Middelhavet og Nord-Europa.

 

Det eneste som gjenstår er spørsmålet;

 

Hvor vil du reise?

Bestillingsvilkår

Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Hotel Serviceavgift om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.