Stress-Free Booking

STRESSFRIE BESTILLINGER

Planlegg ditt neste cruise med maksimal fleksibilitet!

Generøse ombookingsregler for cruise booket innen 15. juli 2022. Book om cruiset ditt opptil 15 dager før avreise.

Vi i MSC Cruises ønsker å garantere deg fleksible bestillingsbetingelser og kunne tilby et trygt cruise til både eksisterende og nye gjester. Vi har oppdatert retningslinjene våre for fleksible bestillinger som gjelder for alle eksisterende og nye bestillinger gjort mellom 1. august 2020 og 15. juli 2022.

 

  • Book om gratis opptil 15 dager før cruisets avreisedato. Opptil 21 dager før avreisedato hvis du også har bestilt flyreisen via MSC Cruises*
  • Gratis navneendring opptil 15 dager før cruiseavgangsdatoen. Opptil 21 dager før avreisedato hvis du også har bestilt flyreisen via MSC Cruises* (også gyldig for World Cruise)


* Utenom eventuelle tilleggskostnader som belastes av flyselskapene.

 

Merk:
Dette tilbudet er kun tilgjengelig for bestillinger gjort mellom 1. august 2020 og 15. juli 2022.  Hvis du booker om cruiset ditt, må den nye avreisedatoen være før 31. mars 2023. Ombooking av et World Cruise kan bare gjøres til et annet World Cruise cruise. Ved kansellering gjelder standard avbestillingsregler. 

  

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Contact Center.

 

VÆR OPPMERKSOM PÅ:

Bookede gjester som ikke tidligere har oppdaget at de ikke oppfyller noen av kravene i MSC Health and Safety Protocol (f.eks. mangel på vaksinasjon) og derfor ikke har lov til å gå om bord, oppfordres til å sende MSC Cruises et skriftlig dokument senest 15 dager før avreisedatoen for å ombestille cruiset i henhold til MSC Cruises fleksible bestillingsbetingelser eller be om en voucher til senere bruk.

 

Våre gjester som har bestilt direkte gjennom MSC Cruises kan bruke dette skjeaet, gjester som har bestilt gjennom et reisebyrå henvises dit.