A world of discovery med MSC Cruises


Opplev den varme velkomsten om bord, eventyret som venter deg på hver eneste reise, våre spektakulære cruiseskip, den magiske underholdningen om bord og de delikate internasjonale rettene vi serverer på restaurantene våre, og få et glimt av skattene du kan utforske på cruisene våre.

INNBYDENDE


På et MSC-cruise vil du fort merke vårt sterke ønske om å dekke gjestenes behov og gi dem en uforglemmelig ferieopplevelse. Vårt profesjonelle mannskap vil gå inn for at du skal føle deg velkommen overalt om bord, og du vil raskt få oppleve hvor god service de yter.

Utforsk fasilitetene om bord

EVENTYRLIG


Oppdag vakre Middelhavet og Sør-Amerika, de magiske Emiratene og Nord-Amerika, mysterienes Norden, det eksotiske Karibia og våre cruise til Asia og Sør-Afrika – eller til vårt eget helt eksklusive reisemål: Ocean Cay MSC Marine Reserve. Og med våre mange spennende og skreddersydde utflukter kan du få mettet alt av eventyrlyst og nysgjerrighet.

Se hvilke utflukter vi tilbyr i land

SPEKTAKULÆRT


Oppdag magien om bord i MSCs eventyrlige skip, som har en kombinasjon av elegant og spektakulær design. Fra fantastiske svømmebasseng og Swarovski-kledde trapper til den 80 meter lange LED-belyste domen på promenadedekk 2 – et cruise med våre skip vil i sannhet bli en opplevelse for livet.

Les alt om cruiseskipene våre

DELIKAT


Våre kokker og vårt godt opplærte personale gir deg den ultimate opplevelsen om bord. Nyt internasjonale delikatesser i hovedrestauranten, kos deg på en av spesialrestaurantene våre, forsyn deg ved de flotte og varierte buffeene eller slapp av med en proft tilberedt cocktail i en av barene, som har en utsikt som kan ta pusten fra deg.

Utforsk de ulike alternativene for mat og drikke

MAGISK


For å få en utsøkt opplevelse om bord og underholdning i verdensklasse trenger du ikke å gå lenger enn til MSC Cruises. Vår perfeksjonisme sikrer at du kan nyte en imponerende serie forestillinger og fritidsaktiviteter, dag og natt, for hele familien.

Utforsk underholdningen om bord

THE SEA AT ITS MOST
Life on board   Excursions and Activities 
Cruise Ships 
 Restaurants & Bars