Spesielle anledninger

Bryllupsreiser

Uforglemmelige minner fra en fantastisk bryllupscruise

Uforglemmelige minner fra en fantastisk bryllupscruise

Det finnes ikke noe mer romantisk enn å seile inn i solnedgangen sammen. Øde strender, bespisning med havutsikt og spapakker for to er bare noen av de romantiske aktivitetene som er tilgjengelig.
Romantiske destinasjoner

Romantiske destinasjoner

Fyll fotoalbum med bilder fra mange ulike romantiske destinasjoner i stedet for bare én. MSC Cruises tilbyr et bredt utvalg av reiseruter fra romantiske middelhavsbyene til uberørte karibiske strender. Og siden MSC-skipet gjør «øyhoppingen» for dere, vil dere ha masse tid til enten å slappe av eller være så aktive som dere ønsker. Uansett hva dere leter etter, vil dere finne det om bord på MSC-cruiseskipet deres.
Et bredt utvalg aktiviteter

Et bredt utvalg aktiviteter

MSC Cruises tilbyr det beste av både moro om dagen og natta spenning. Fylle dagene med sightseeing, vannsport, kulturelle aktiviteter, eller bare slappe av ved bassenget og slappe av. Om kvelden kan dere nyte kasino, show, dans eller bare ta en rolig kveld etter stjernehimmelen.
Luksuriøse lugarer og suiter

Luksuriøse lugarer og suiter

MSC cruiseskip tilbyr et bredt utvalg av forskjellige lugarer og suiter, og de fleste av dem har egen balkong. MSC Yacht Club Suites tilbyr 24-timers service, resepsjonstjenester og butler.
Førsteklasses velvære

Førsteklasses velvære

MSC Cruises 'skip tilbyr de fineste personlig service fra høyt utdannet personell. MSC Cruises 'ansatte vil gjøre noe for å holde deg komfortabel, gjør din bryllupsreise cruise enda mer minneverdig.

Jubileer

Det perfekte bakteppet for en uforglemmelig dag

Det perfekte bakteppet for en uforglemmelig dag

Din brullupsdag er en viktig begivenhet som skal feires. MSC Cruises tilbyr en unik og romantisk setting hvor du kan feire din kjærlighet.

Enten du er ute etter å dele en privat setting med din bedre halvpart, eller ha et selskap med familie og venner, er personellet vårt dedikert til å gjøre jubileet deres til en minneverdig opplevelse. 


Explore & Taste-pakke

1 ekskursjon på land (for 2 personer) 
Rose Petal-pakke servert på valgfri dag, inkludert 1 flaske Moscato, «Kjærlighetens vin», servert i en deluxe-innpakning, 2 MSC souvenirfløyter og et brett med Petit Fours


Delight & Taste-pakke

1 flaske Asti Spumante musserende vin og kake servert i restauranten 
Deluxe kontinental frokost for to serveres i lugaren på valgfri dag 
For henne: en Swarovski-gave, verdi inntil 70 € 
For ham: en Montblanc-gave, verdi inntil 70 €


Explore & Delight-pakke

1 ekskursjon på land (for 2 personer) 
For henne: en Swarovski-gave, verdi inntil 70 €


Disse tilbudene gjelder for alle avganger innen 6 måneder etter jubileum. Kan ikke kombineres med salgsfremmende priser og ikke for familiehytter, Voyagers Selection, World Cruise eller og turer i Sør-Amerika. Kontakt oss på e-post eller telefon, eller via ditt reisebyrå, hvis du ønsker å bestille.

Seremonier om bord

Symbolske bryllupsseremonier, fornyelse av løfter, forlovelser}

Symbolske bryllupsseremonier, fornyelse av løfter, forlovelser

Et uforglemmelig og magisk øyeblikk i ethvert pars drømmesetting. Et romantisk løfte gitt på et cruise langt til havs. Reis med MSC Cruises: det perfekte stedet for romantiske overraskelser, feiring av jubileer og arrangering av de mest minneverdige selskaper for familie og venner. Alle seremonier er kun symbolske, og de er ikke juridisk eller religiøst bindende.