Julecruise & Nyttårscruise - Cruise i Jul och Nyttår 2016/2017

Er du også lei av stresset som ofte hører jul og nyttår til? Hopp over julestria i år! Dra på jule- eller nyttårscruise med MSC Cruises, så er du sikret en rolig og avslappende jul eller en uforglemmelig nyttårsfest. Du slipper alt som har med rengjøring, matlaging og julehandel å gjøre, og kan komme til duk og dekket bord, nyte fantastiske måltider, slappe av i solen, ta en dukkert i bassenget og more deg med aktiviteter, underholdning og shopping om bord på våre skip.


Et cruise med MSC Cruises har noe for alle. Vi tilbyr alderstilpassede barne- og ungdomsklubber, inspirerende lekerom, tv-spillkonsoller, 4D-kino, underholdning og massevis av aktiviteter for barn og unge. Få en deilig massasje i spaavdelingen, kom i form på det innbydende trimrommet, ta en svømmetur i bassenget eller en spasertur på dekk. De avslappende dagene om bord kombineres med dager i land der du får mulighet til å besøke spennende steder i Middelhavet, Dubai eller Karibien. Du kan bli med på utflukter som lar deg oppleve spennende severdigheter og historiske steder langs reiseruten – hva sier du til for eksempel Roma, Athen, Alexandria, Haifa, Abu Dhabi, Barcelona eller Casablanca? Vårt engasjerte personale tar seg av alt det praktiske slik at du kan bruke hvert minutt på en fantastisk jule- og nyttårsfeiring med familie og venner.


Bestill tidlig for å få de lugarene, destinasjonene og avreisedatoene dere ønsker på jule- eller nyttårscruiset – antallet plasser er begrenset!