Cruise i Middelhavet i høst

 

Med det varme været og et mer avslappet tempo, er vinteren en av de beste årstidene for å utforske byer som Roma, Barcelona, ​​Marseille eller Malta. Du får besøke mange steder og museer, nyte Middelhavets kjøkken og oppdage lokale butikker.


Ombord på våre skip kan du slappe av i våre bassenger, nyte våre spesialitetsrestauranter og få mest mulig ut av den flotte underholdningen vi har å tilby. Og dessuten, hvis du bestiller nå, får du en mealtime drikkepakke for hele cruiset!


Gjelder kun nye bestillinger som gjøres tom 30.04.2018.    

Gjelder ikke Family-lugarer, Aurea-lugarer eller MSC Yacht Club, og kan ikke kombineres med andre rabatter, unntatt MSC Voyagers Club.

 


 

* Prisene er frapriser per person i NOK i dobbellugar. Disse prisene er kun tilgjengelig for det norske markedet og bookes via ditt reisebyrå. Vennligst vær oppmerksom på at prisene ikke oppdateres fortløpende, noe som gjør at prisene kan endres. Den endelige prisen gis av selgeren ved booking. Serviceavgift om bord tilkommer. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugar innen samme kategori eller til en høyere kategori. Vennligst les igjennom våre reisevilkår nøye innen du booker ditt cruise. Med reservasjon for prisendringer og at det kan bli utsolgt.


Gjelder ikke familielugarer, Aurea eller MSC Yacht Club og kan ikke kombineres med andre rabatter, unntatt MSC Voyagers Club. Med forbehold om endringer. Begrenset antall plasser til kampanjepris.


Familielugarer: Pris på Family Cabins er for hele lugaren.