EN ANNERLEDES HØSTFERIE

Om bord på MSC Cruises’ skip finnes aktiviteter for hele familien. Her trives alle, både store og små! Koble av ved bassengområdet, tren i vårt toppmoderne gym eller nyt en avslappende behandling i Aurea Spa. På kvelden kan dere utfordre hverandre i bowling, oppleve Broadway inspirerte show og gjerne ta et glass i en av de mange barene.


Akkurat nå er All Inclusive drikkepakke og Wi-Fi inkludert dersom dere bestiller innen 30/4!
 
Opplev en ny destinasjon hver dag. I løpet av en uke på cruise rekker dere å bli bedre kjent med opptil 7(!) fantastiske destinasjoner i Middelhavet eller Karibien. Cruise med MSC Seaside i Karibien og besøk steder som Nassau, Cozumel, Ocho Rios eller San Juan.
 
Med MSC Seaview får dere oppleve det beste av den fine høsten i Middelhavet. Barcelona, Napoli og Valletta er bare noen av stedene vi anløper.

Vi har veldig gunstige barnepriser fra kun kr 1 400,- per barn under 18 år. Cruise er – uten tvil – noe som passer for hele familien! Velkommen om bord.
 
Gjelder kun nye bestillinger gjort t.o.m. 30/04/18 på avreiser i perioden oktober 2018 fra Barcelona, Genova, Roma (Civitavecchia), Venezia og Miami.
Gjelder ikke Family-lugarer, Aurea eller MSC Yacht Club og kan ikke kombineres med andre rabatter med unntak av MSC Voyagers Club.