CUBA-CRUISE FRA HAVANA

GLEM ALT ANNET. 

VI GIR DEG CUBA PÅ SITT BESTE

BLI EN AV DE FØRSTE TIL Å REISE PÅ CRUISE I DENNE SAGNOMSUSTE REGIONEN.
Ta et tropisk klima, en fargerik kultur og en rik historie. Tilsett så vakker natur og fantastiske strender. Hva blir det? Den nyeste cruisedestinasjonen vår: uimotståelige Cuba. MSC Cruises er et av de første store cruiserederiene med ruter til Cuba, noe som gir deg muligheten til å bli blant de første gjestene til å oppleve Cubas klassiske sjarm.


Blant høydepunktene, som Varadero Beach og den fantastiske utsikten på Bacunayagua-broen, kommer du til å forføres av Cubas eklektiske koloniale arkitektur, Malecón-esplanaden langs vannet og Hotel Nacional. Og hvis du er en tilhenger av Cubas musikalske gullalder, bør du heller ikke gå glipp av den ikoniske restauranten El Guajirito.


Du kan gå rett ombord på skipet i Havanna, og du har to dager på deg til å se hovedstaden og oppleve øyas severdigheter før du setter ut på et fantastisk cruise i Karibien med nyoppussede MSC Armonia eller MSC Opera. Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å oppleve Cubas unike kultur og herlige helårsklima – bestill et Cuba-cruise med avgang i vinter eller sommeren 2017!