Bestill Middelhavscruise – 9 til 12 netter inkl. Cheers-drikkepakke!

Akkurat nå har vi et tilbud til deg som synes at ferie, sol og varme er bedre enn grå hverdag i høstlig ruskevær. Kanskje skulle du ønske at den norske sommeren kunne vare litt lenger? Her er et godt tips: Reis på et herlig langcruise med MSC Splendida, MSC Musica eller MSC Opera denne høsten og nyt sol og sommer, komfortabel innkvartering, helpensjon, underholdning og flere spennende reisemål langs Middelhavet – alt dette til en meget god pris. Bestill høstens middelhavscruise innen 31. august, så får du Cheers!-drikkepakken med på kjøpet. Da kan du drikke så mye godt du vil til måltidene ombord. Bekvemt og rimelig, som en ferie skal være!
 
PRISEKSEMPEL: 9 netters cruise med MSC Splendida inkl. Cheers!-drikkepakke: fra 4590 kr per person!
 
Tilbudet gjelder bare nybestillinger som gjøres mellom 16.06.2016 og 31.08.2016. Det gjelder ikke Family-lugarer, opplevelsene Aurea eller Yacht Club, og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter, unntatt MSC Voyagers Club.
Dette tilbudet inkluderer:
  • CHEERS! - UBEGRENSET DRIKKE TIL MÅLTIDENE

    Ubegrenset tilgang til et utvalg drikkevarer til lunsj og middag.


    BETINGELSER 
    Pakken gjelder hele cruiset. Den må bestilles av samtlige gjester i delt lugar, i samme reisefølge eller av alle som ønsker å spise ved samme bord. Pris for pakken gjelder for hver dag på cruise med unntak av dag for ilandstigning. Den selvbetjente buffetrestauranten tilbyr det samme utvalget som på hovedrestauranterne. Denne tjenesten er begrenset til lunsj og middag i hovedrestaurantene samt i den selvbetjente buffetrestauranten. Den gjelder ikke i spesialrestaurantene.